-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni kişisel günlük bir blog kurmayı düşünüyorum wordpress.org üzerinden.
Domain ve hosting almam gerekiyor bana nedenleri ile beraber tavsiyelerinizi yazar mısınız ? nereden almalıyım
Domainimin adım ve soyadım olması mantıklı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kişisel blog için ad soyad uygundur bana kalırsa. Hosting olarak da veridyen kullanabilirsiniz tam bir fiyat performans diyebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik editörlüğü
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Veridyen kullanıyorum. Hiçbir işlemde sizi bekletmiyorlar. Tüm işlemlerinizi bir kaç dakika içerisinde yapabiliyorsunuz. Hosting konusunda dört dörtlük diyebilirim. Hem fiyat olarak da iyi. Ben ad soyad com tr alan adını dakikalar içerisinde almıştım. Kurulumları bile çok hızlı. Teknik destek şu ana kadar tüm sorunlarımı kısa süre içerisinde çözdü. Fakat domain fiyatları normalin çok azıcık üstünde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hosting.com.tr tavsiye ederim şu ana kadar suspended yemedim günlük +5K yi geçen trafik ile 3 yili aşkin süredir kullanirim ekstra hosting alcak olsam yine ayni yerden alirim , başka bir yerden alacaksaniz mutlaka cpu limitine bakın,zira hosting seçimi çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting ve Domain için en baştan bu yolculuğu anlatan öğreten iyi bir döküman veya video serisi var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makina
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ücretsiz olaraktan kullana biliyorsunuz isimsoyisim.wordpress.org veya Google'ın blogger var gmail adresiniz ile alabilirsiniz ücretsiz ilk etapta bunlar sizin işinizi görür bana göre ama derseniz illede adaimsoyadim.com alcam wordpress kurcam ayrı mesele
scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
"godaddy .com" diye aratırsanız Google'da 15 liradan domain alabilirsiniz. Hosting için de guzel.net.tr öneririm 2 yıldır hizmet alıyorum destekleri çok iyidir. Bunun yanında veridyen firmasını da çok öneren var siz paketlere bakın hangisi size uygunsa ordan alırsınız başlangıçta 500 mb alan ve 5 gb trafik fazlasıyla yeterli olacaktır zaten.