-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, kişisel blogum için tema yaparken bir sorun farkettim, şöyle ki, mesel x kategorisine örnek bir yazı ekliyorum, yazı düzenlediğim single.php ye uygun güzel bir şekilde açılıyor, y kategorisini açıyorum o da öyle normal, ama z kategorisine bir yazı ekliyorum, yazıda sidebar yok benzer yazılar bozuk vesaire.. Bazı kategorilerdeki yazılar bozuk çıkıyor, iki tane single.php olmadığından işin içinden çıkamadım kategoriyle ne alaka beynim yandı
Ek Olarak: Neyse çözdüm arkadaşlar sağolun :)
bu php acaip bişey :D
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her hangibi bir bir yardım konusu açtığınızda lütfen konuyu düzenledi iseniz nasıl yaptığınızı ve çözümünü anlatırsanız aynı hata ile karşılaşa bilecek arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu gün varız yarın yokuz hic birimiz kalıcı değiliz yaptıklarımız ve bıraktırlarımızdır sadece kalıcı olan sen benim onun bunun kimsenin burda olma garantisi yok lakin site kapanmadığı süretçe konular kişi ile birlikte silinmiyor ;) Hatanın sonucu senin kodlamandan kaynaklana bilir doğrudur forumda senin olayına benzerine çok rastladım senin yazdığın foruma denk geldi anlatmak istediğim.
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Muhdelibas benzer problemi bende yaşıyorum.
Örneğin x yazıyı açtığım zaman herşey normal sayfadaki düzen sidebar v..s yerli yerinde görünüyorken y yazıyı açtığım zaman sidebar aşağıya kaymış ve div taşmaları söz konusu.Çözüm nedir anlatırsan sevinirim.