lostyazilim
tr.link

index.php ye saldırı ?

23 Mesajlar 5.052 Okunma
lstbozum
tr.link

scriptim scriptim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Pawnedb adlı üyeden alıntı

büyük ihtimalle yapamadınız hocam font , refresh.png, security.php ana dizine /public_html yani /www atıcaksınız.

Txt içindeki talimatıda hangi temayı kullanıyorsunuz o dizin acıp index.php üstüne ve altına o kodları ekleyeceksiniz çalışacaktır.

dediğinizz gibi yaptım hocam tekrar bir deniyim

Ek Olarak: hocam herşeyi tam yapıyorum ama nafile http://scripttr.org/ girdiğimizde index.php ye gidemiyor çünkü aşırı bir saldırı var

Ek Olarak: Hocam peki index.php nin ismini değiştirsek anasayfa veya farklı bir şekilde başka nereleri değiştirmemiz gerekir ? ismini değiştirirsek saldırı düşer

wmaraci
reklam

Pawnedb Pawnedb Pills Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 5, (%100)

scriptim adlı üyeden alıntı

dediğinizz gibi yaptım hocam tekrar bir deniyim

Ek Olarak: hocam herşeyi tam yapıyorum ama nafile http://scripttr.org/ girdiğimizde index.php ye gidemiyor çünkü aşırı bir saldırı var

Ek Olarak: Hocam peki index.php nin ismini değiştirsek anasayfa veya farklı bir şekilde başka nereleri değiştirmemiz gerekir ? ismini değiştirirsek saldırı düşer

hocam ya temada sıkıntı var yada saldırı o kadar buyuk ki buda engelleyemiyor :( çünkü bende calısıyor dogrulama.

scriptim scriptim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Pawnedb adlı üyeden alıntı

hocam ya temada sıkıntı var yada saldırı o kadar buyuk ki buda engelleyemiyor :( çünkü bende calısıyor dogrulama.

hocam çok sağol o kadar uğraştın teşekkür ederim can sağlığı artık :D gerekden saldırı baya büyük dünden beri aralık yok anca index in ismini değiştirerek çözebilioruz ondada konular hata veriyor

Ek Olarak: hocam snn guvenlik kodu geliyor fakat index.php ye saldırı geldiği an çıkmıyor nedense.. Hocam bu snn yaptığın güvenlik tek sıkıntısı var :D oda kişi siteadı.com/index.php yazdıgında güvenliğe takılmadan geçebiliyor o yüzden yani siteadı.com/index.php yazdıgında direk güvenliğe giderse belki sıkıntı kalmaz

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al