Öncelikle merhaba iyi forumlar. İlk sorunum hızlı index. 5-6 gün gibi bir sürede index alıyorum google gibi getir kullandım ama etkisini göremedim 3-5 dk da indexi geçin hiç index alamadım. sitem search console bağlı onda sorun yok.
Bir sorun sayılmasa da şuanlık, her gün aynı satte bir içerik giriyorum ve 13 gündür devam ediyorum. Ortalama 10 kişi giriyor siteme bu sayıyı arttırmak istiyorum doğal index için de faydalı olacak tabiki. Bunu twitter üzerinden yapmaya çalışıyorum 8-9 gündür her gün 2 tweet atıyorum biri sitemdeki içerik diğeri ise genel bilgi veya trend topic listesinden. gt de yapıyorum sağlık sayfaları takipçileri ile. Başka önereceğiniz sosyal medya var mı? facebook sayfa konusu baya sorunlu duruyor, pinterestte türk sayısı az, tumblr da ise sağlıkla ilgili içeriklerin tutmayacağını düşündüm ve denemedim. (ayrıca tanıtım yazısı vs gibi önerileriniz varsa düşük bütçe ile yapılabilcek bekliyorum.)(twitter rt desteği gibi konularda ilgimi çekebilir özellikle sağlıkla ilgili hesabı olan varsa aktif kullanıcılara ulaşmamı sağlarlar ise.)