Merhaba arkadaşlar, dün durduk yere sitemde giriş yapınca install.php sayfası açılıyordu, bilgileri doldurunca aşağıda ki hata gibi yüzlerce hata çıkıyor kurulum gerçekleşmiyor. bunun gibi yüzlerce hata var alt alta sıralı ben sadece birini alıyorum. ftp de dosyalar ve veritabanı durmasına ragmen install.php ye yönlendiriyor..

WordPress veritabanı hatası: [Unknown storage engine 'InnoDB']
CREATE TABLE wpax_users ( ID bigint(20) unsigned NOT NULL auto_increment, user_login varchar(60) NOT NULL default '', user_pass varchar(255) NOT NULL default '', user_nicename varchar(50) NOT NULL default '', user_email varchar(100) NOT NULL default '', user_url varchar(100) NOT NULL default '', user_registered datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', user_activation_key varchar(255) NOT NULL default '', user_status int(11) NOT NULL default '0', display_name varchar(250) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (ID), KEY user_login_key (user_login), KEY user_nicename (user_nicename) ) DEFAULT CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci


Veri tabanına girince aşağıda ki gibi bir hata karşımıza çıkıyor bazı tablolara girmek isteyince hepsi değil ama önemli ve büyük tablolar post, user gibi..



En Büyük sıkıntı da yedeği indirdiğimizde bu post user gibi hata veren tablolar inmiyor 37mblık yedek 7mb olarak iniyor phpmyadminden.. yani alıp tekrar da kurulumm yapamıyoruz yaparsak o tablolar gelmiyor..

Sorunun kesinlikle sunucu kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama host sağlayıcım ısrarla sen bozmuşsun ben bir şey yapmışsın diyor, ben bir şey yapmadım gerçekten zor durumdayım bilen tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Ücretli ücretsiz yardımları bekliyorum

Ek Olarak: konu güncel