Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaşlar
İzlediğim bir video da bir sitenin İP si gizli olmadığı için İP'ine ufak bir programla saldırılarak 2 dk da nasıl çökertildiğine şahit oldum. İP gizlemenin güvenli bir yolu ya da yolları varmı? Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Teşekkürler
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
CloudFlare ve alternatif birkaç site var ancak hiçbiri tam güvenli değildir. Aralarında en çok tanınan ve kullanılanı cloudflare ücretsiz paketi de var premium paketide var. Ancak şunuda bilmeniz gerekir cloudflare bypasslana biliyor :)
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bu cloudflare'ı duydum fakat güvenemedim. Hostingle ilgili baya bir bilgiyi alıyo diye biliyorum. Yarın bir gün kapansa bittik. Başka da çare yok gibi. Araştırmaya devam edeceğim bakalım [/B]
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostingle alakalı bilgi alıyor demişsiniz aldığı bilgiler sunucu ip adresi bunun nedeni ise sunucuyla bağlantıya geçmesi için gerekli. Kurulum yaparken ise alan adınızın ns adreslerini değiştirmenizi istiyor. Şunu da açıklayayım kapansa bile en fazla gidip ns adreslerini hosting sahibinin verdiği adreslerle değiştirirsiniz olur biter.
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Teşekkürler aydinlatici bir bilgi oldu. Arkadaslar wm araci omasa yanmisim resmen