Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her blog temasının grafikleri aynı, kontroller aynı. Biraz daha değişik bir tasarıma kaçıp daha değişik şeyler yapılmalı. İnsanlar baktığı zaman "aa buda normal bi blog teması olmus" değilde "vay bee keske benim böyle blog temam olsada kullansam" demeli. Çünkü artık herkes değişik bir şey arıyor. Benimde görüşüm bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
-Header'de mutlaka koyu renkte bir çubuğum olur şu kategoride şu kadar yazı şu kadar yorum var şeklinde db'den bilgileri çekiyorum güzel duruyor.
-Sosyal İkonlar(sidebar)
-Logo Yönetimi önemli :)
-Reklam Alanları Yönetimi çok daha önemli :D
-Birden Fazla Renk Seçeneği(Henüz Yapamıyorum :D)
-Footer Düzenlemeleri (Resimler ile süslemeyi seviyorum)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema dediğin artık HTML5 CSS3 nimetlerinden yararlanmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Konu yukarıya çıksın bakalım, faydalı olacak bir konu aşağılarda kalmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
woothemesin ücretsiz yayınladığı bueno temasını ve onun tema ayar panelini incelemenizi öneririm:) böyle bir şey olamaz:) tema yapılacaksa iyi bir çıkış noktasıdır, ayarlar sayfasından aklınıza gelebilecek her şeyi yapabil,iyosunuz, mesela seo ayarları; 3 farklı pluginin karışımı özellikleri tema kendi bünyesinde barındırıyo, yazı ekleme sayfasına bi özel alan atıyo ve yazı içindeki linkleri follow mu nofollw mu hemen oradan ayarlayabiliyosunuz, logosundan faviconuna, default öne çıkarılmış resminden otomatik yazı kesmesine kadar aklınıza ne geliyosa tema ayar panelinden yapabiliyosunuz. sayfa hız skoru 86'nın altına düşmediği gibi kodlama sıfır hata:) kod içerik oranı yüzde 30ların üzerinde:) 5 farklı renk seçeneği var. yani ücretsiz bir tema ancak bu kadar fonksiyonel, sade ve bir o kadar da şık olabilir:) footerda da şifre falan yok linkleri silip silmemek sizin insafınıza kalmış:)
uzun lafın kısası bir tema için istenebilecek tüm özellikler o temada var, görsellik de yapanın zevkine kalmış kolay gelsin:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Evet başka ve farklı düşüncesi olan ?
ysf1905
CreaProject Web Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada bahsedilen özellikler ücretsiz dağıtılacak temalar için mi yoksa ücretli satılacak temalar için midir?
Temalarda bir çok özelliği istemek tabiki hoştur ama tema yapımcısı normal bir link koysa bile hepimiz biliyoruz ki bir çok webmaster temayı kurduğunda ilk bu linki kaldırıyor:) Böyle olunca da tema yapımcısının emekleri göz ardı edilmiş oluyor.
Ücretli satılacak tema olacaksa bence hangi kategoride yani hangi sektör için temanın olmasını istediğinizi de mesajlarınıza eklerseniz biz yapımcılar için daha iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiye kadar en çok ihtiyaç duyulan sektörlerde temalar yapmaya çalıştık fakat halen daha bir çok sektörde kaliteli tema eksiği olduğunun farkındayız. Bizlere de yol göstermesi açısından mesajlarınıza " Sektör: Turizm - Sektör: Sağlık " şeklinde eklerseniz iyi olur.