lostyazilim

İstenilen Tema Özellikleri.

19 Mesajlar 4.849 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Berk Berk Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 64 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
Her blog temasının grafikleri aynı, kontroller aynı. Biraz daha değişik bir tasarıma kaçıp daha değişik şeyler yapılmalı. İnsanlar baktığı zaman "aa buda normal bi blog teması olmus" değilde "vay bee keske benim böyle blog temam olsada kullansam" demeli. Çünkü artık herkes değişik bir şey arıyor. Benimde görüşüm bu.

wmaraci
reklam

Berkay Berkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Wordpress Geliştirici
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1863
  • Beğeniler 90 / 337
  • Ticaret 27, (%100)
-Header'de mutlaka koyu renkte bir çubuğum olur şu kategoride şu kadar yazı şu kadar yorum var şeklinde db'den bilgileri çekiyorum güzel duruyor.
-Sosyal İkonlar(sidebar)
-Logo Yönetimi önemli :)
-Reklam Alanları Yönetimi çok daha önemli :D
-Birden Fazla Renk Seçeneği(Henüz Yapamıyorum :D)
-Footer Düzenlemeleri (Resimler ile süslemeyi seviyorum)

MertCanatan MertCanatan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek
  • Mesajlar 554
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Tema dediğin artık HTML5 CSS3 nimetlerinden yararlanmalı.

FriedeKind FriedeKind Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1431
  • Beğeniler 101 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Mert Canatan adlı üyeden alıntı

Tema dediğin artık HTML5 CSS3 nimetlerinden yararlanmalı.

aynen katılıyorum hocam ama çoğu tarayıcıda sorunlar çıkıyor bu konuda yani html5te bir kodu firefoxta çalıştırıyor ama iede çalışmıyor filan buna çözüm bulmadanda zor onu yapmak her tarayıcıyada uygun olmalı tema

ben smf tema yaparkenden biliyorum mesela bir keresinde temayı firefoxla yaptım operayla bir girdim görmek bile istemezsin temanın halini felaketti o yüzden tema yapanlara tavsitem temayı yapınca yayınlamadan önce bulabildiğiniz kadar tarayıcıda ve farklı bilgisayar deneyin derim bende mesela firefox opera chrome ie maxhton epic bir çok tarayıcı var tema yapınca hepsindende kontrol ediyorum temayı ve başka bir bilgisayardanda bakıyorum herhangi bir kayma sorunu filan var mı diye bence bu konularda temalarda önemli unsunlar olmalı tamam görünüş önemli ama sırf kendi kullandığın tarayıcıya görede olmamalı tema herkese hitap etmeli mesela adamın bilgisayarında netscape var tarayıcı olarak onada uyum sağlamalı firefoxada chromeda umarım anlatabilmişimdir.

wmaraci
wmaraci

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Konu yukarıya çıksın bakalım, faydalı olacak bir konu aşağılarda kalmasın.

kceptel kceptel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 113 / 30
  • Ticaret 5, (%100)
woothemesin ücretsiz yayınladığı bueno temasını ve onun tema ayar panelini incelemenizi öneririm:) böyle bir şey olamaz:) tema yapılacaksa iyi bir çıkış noktasıdır, ayarlar sayfasından aklınıza gelebilecek her şeyi yapabil,iyosunuz, mesela seo ayarları; 3 farklı pluginin karışımı özellikleri tema kendi bünyesinde barındırıyo, yazı ekleme sayfasına bi özel alan atıyo ve yazı içindeki linkleri follow mu nofollw mu hemen oradan ayarlayabiliyosunuz, logosundan faviconuna, default öne çıkarılmış resminden otomatik yazı kesmesine kadar aklınıza ne geliyosa tema ayar panelinden yapabiliyosunuz. sayfa hız skoru 86'nın altına düşmediği gibi kodlama sıfır hata:) kod içerik oranı yüzde 30ların üzerinde:) 5 farklı renk seçeneği var. yani ücretsiz bir tema ancak bu kadar fonksiyonel, sade ve bir o kadar da şık olabilir:) footerda da şifre falan yok linkleri silip silmemek sizin insafınıza kalmış:)

uzun lafın kısası bir tema için istenebilecek tüm özellikler o temada var, görsellik de yapanın zevkine kalmış kolay gelsin:)

m3sut m3sut Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 0 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

• Sade temaları tercih ederim.

• Sitenizin kesinlikle bir maskotu olmalı ve bu maskotu temanıza rahatca yerleştirebileceğiniz alanlar olması gerekir..

• Logo çok önemli, logo alanı ne çok küçük ne çok büyük olmalı, ortada karar kılmalısınız. Fakat görselliği ön planda olan ürün satış sitelerinde devasa logolar yapmanız şart. :)

• Kesinlikle sosyal media iconları olması gerekir.

• Reklamlarınızın sayfanın düzenini bozmayacak şekilde yerleştirilmiş olması gerekir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe ekleme yaparım.

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Evet başka ve farklı düşüncesi olan ?

ysf1905 ysf1905 CreaProject Web Çözümleri Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Burada bahsedilen özellikler ücretsiz dağıtılacak temalar için mi yoksa ücretli satılacak temalar için midir?

Temalarda bir çok özelliği istemek tabiki hoştur ama tema yapımcısı normal bir link koysa bile hepimiz biliyoruz ki bir çok webmaster temayı kurduğunda ilk bu linki kaldırıyor:) Böyle olunca da tema yapımcısının emekleri göz ardı edilmiş oluyor.

Ücretli satılacak tema olacaksa bence hangi kategoride yani hangi sektör için temanın olmasını istediğinizi de mesajlarınıza eklerseniz biz yapımcılar için daha iyi olur diye düşünüyorum. Şimdiye kadar en çok ihtiyaç duyulan sektörlerde temalar yapmaya çalıştık fakat halen daha bir çok sektörde kaliteli tema eksiği olduğunun farkındayız. Bizlere de yol göstermesi açısından mesajlarınıza " Sektör: Turizm - Sektör: Sağlık " şeklinde eklerseniz iyi olur.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al