netbozum
wmaraci reklam

JetPack Eklentisinde xml_rpc-32700 Hatası Alıyorum. Yardım!!

3 Mesajlar 1.629 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 1.629 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

sinnerxx sinnerxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 4, (%100)
JetPack eklentisi kurdum. Wordpress ile etkilentir butonuna tıklayınca aşağıdaki hatayı alıyorum.

Wp paneldeki WordPress için Movable Type, MetaWeblog ve Blogger XML-RPC yayımlama protokollerini etkinleştir. seçeneği de seçili.

Sebep ne olabilir.

Your Jetpack has a glitch. Something went wrong that’s never supposed to happen. Guess you’re just lucky: xml_rpc-32700
Tekrar bağlanmayı dene.
Hata detayları: The Jetpack server could not communicate with your site's XML-RPC URL. Please check to make sure http://www.sitemiz.com/xmlrpc.php is working properly. It should show 'XML‑RPC server accepts POST requests only.' on a line by itself when viewed in a browser and should not have any blank links or extra output anywhere.

Her Yerde Tek Bir Ses...
wmaraci
reklam

develop develop Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bütün wordpreslerde o xmlrpc.php girersen aynı sonucu alırsın. Post metodu ile çalışır yani anlıcağın wordpressler bloglar arası birbirleriyle iletişime geçmesi için kurulmuş bir sistem trackback vs. gibi olaylar ordan gerçekleşir

sinnerxx sinnerxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 4, (%100)
Sorunu sanırım tam olarak anlatamadım. JEt Pack Bağlantısı kendi sistemi ile bu şekilde bir bağlantı kurmak istiyor ve onu sağlayamıyor.

Sorunun kaynağı ne olabilir. Başka sitelerde bağlantı sağlanabiliyor muş. Ama bende sıkıntı yaşanıyor.

Her Yerde Tek Bir Ses...
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al