-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar, sitemin kalıcı bağlantılarını %year%/%postname% olarak ayarladım şuanda google var olan içeriklerin hepsini bu şekilde indexledi, bunda bir değişiklik yapıp içerik ID'ini eklemek istiyorum fakat google indexlemede sorun yaşacağım, bunu durumu en az hasarla nasıl atlatabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Change Permalink Helper eklentisini kurduktan sonra bağlantıları değiştirirseniz eski bağlantılar yenilerine yönlendirilir.
https://bit.ly/seo-danismanligi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesin çözüm; google web master'den sitemap.xml linkinizi verin ve dizinlenmesini sağlayın. Eğer zaten daha önce site haritası eklediyseniz silerek yeni site haritasını test ederek ekleyin.
Kısa sürede google indexlerini revize ederek gönderdiğiniz dizinleri ekleyecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@seyfettin teşekkür ederim, peki eski bağlantıları hiç ellemeyecek ve yeni girilen içeriklere yeni bağlantı verecek şekilde birşey yapılabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bykir adlı üyeden alıntı
@seyfettin teşekkür ederim, peki eski bağlantıları hiç ellemeyecek ve yeni girilen içeriklere yeni bağlantı verecek şekilde birşey yapılabilir mi ?
sanırsam yapılamıyor. Eklentiyi kurup bağlantıları değiştirirseniz eski bağlantılar yenilere 301 yönlendirme oluyor. Herhangi bir sıralama kaybı yaşanacağını sanmıyorum bu yüzden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://bit.ly/seo-danismanligi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
anladım, change permalink helper'ı deniyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar :)