Merhaba arkadaşlar. functions.php dosyama aşağıdaki kodu ekleyerek, wmaracı sayfa şablonunun kullanıldığı sayfalar için özel css çağırıyorum. Bu işlemi belirli bir kategori ve bu kategoriye ait yazılar için de yapmak istiyorum.

Bunu nasıl yaparız, bilginiz var mı acaba? Kodu hazır bulup kendime uyarladım o yüzden net bilgim yok.

Sayfa şablonları için kullandığım kod:

function custom_page_template_css_template_wmaraci () {
if ( is_page_template( 'template-wmaraci.php' ) ) {
wp_enqueue_style( 'page-template', get_stylesheet_directory_uri() . '/css/wmaraci.css' );
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_page_template_css_template_wmaraci' );

Düzeltme:

else ve if koşullarını kurcalayarak yaptım sanırım arkadaşlar. Kod doğru mudur, PHP bilgisi olan arkadaşlar inceleyebilir mi?

Yapmak istediğim şu: template-wmaraci.php şablonunun kullanıldığı sayfalarda özel CSS, wmaraci kategorisinde ayrı bir CSS, ve wmaraci kategorisine ait yazılarda ayrı bir CSS göstermek istiyorum.

function custom_page_template_css_template_wmaraci () {
if ( is_page_template( 'template-wmaraci.php' ) ) {
wp_enqueue_style( 'page-template', get_stylesheet_directory_uri() . '/css/wmaraci_page.css' );
}
elseif ( is_category ('wmaraci' ) ) {
wp_enqueue_style( 'page-template', get_stylesheet_directory_uri() . '/css/wmaraci_category.css' );
}
elseif ( in_category ('wmaraci') ) {
wp_enqueue_style( 'page-template', get_stylesheet_directory_uri() . '/css/wmaraci_category_post.css' );
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'custom_page_template_css_template_wmaraci' );