-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu güzel bilgi için teşekkürler
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kategoriye özel sayfanızı kodladıktan sonra hangi kategori için hazırladıysanız o kategorinin id numarasını yazmanız yeterlidir.
( Bu dosya içerisinde diğer tema dosyalarına eklediğiniz gibi header ve footer php kodlarını dahil etmeniz gerekiyor. )
Örneğin : category-[COLOR=Red]2[/COLOR].php
-[COLOR=Red]2[/COLOR] = Göstermek istediğim kategorinin ID Numarasıdır.
Saygılarımla.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Satış Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam Arkadaşlar.
blog.etaekipman.com sitemde her kategori için ayrı header kullanmak istiyorum. Yukarıda yazılanları okudum fakat wordpress konusunda amatör olduğum için hata yapmak istemiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Her bir kategori için farklı üst görsel tasarladım. Bunların açılmasını istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
erdemaydin adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar.
blog.etaekipman.com sitemde her kategori için ayrı header kullanmak istiyorum. Yukarıda yazılanları okudum fakat wordpress konusunda amatör olduğum için hata yapmak istemiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Her bir kategori için farklı üst görsel tasarladım. Bunların açılmasını istiyorum.
Hocam ftp'den kullandığın temaya gir orda bi category.php dosyası vardır o dosyayı masaüstüne çek. wordpress admin panelinden kategorilerine gir bi kategorinin üzerine mause getirdiğinde sol altta linki gösteren yerde kategorinin id sini förüceksin. Diyelim ki 22. masaüstündeki dosyanın adını category-22.php olarak değiştir. içini de istediğin gibi düzenle sonra ftp ye at. wordpress o kategoriyi açarken category.php yerine senin düzenlediğin category-22.php dosyasını kullanıcaktır.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba konu dışı bişliyorum ama yeni konu açmakta istemiyorum ben hazır temayı mesela editlemek istiyorum wordpresste bunu bazı eklentilerle yapabiiliyorum ama reklam ve layte kısmına gelince takılıyorum bunu nasıl çözebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynen öyle wordpress kategoriyi açarken sırayla şu dosyaları arar hangisi varsa onu açar;
1. category-kategorislugu.php
2. category-22.php
3. category.php
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/