lostyazilim
tr.link

Kategoriye göre özel kod yazma

8 Mesajlar 933 Okunma
acebozum
tr.link

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
Ben sadece "category/urunler" adresi için özel bir dizayn sayfası atamak istiyorum bunu nasıl yapayım?

Ek Olarak: Çözdüm ancak anlatacak vaktim olmadığından şu adresten ulaşabilir öğrenmek isteyenler.

wmaraci
webimgo

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
bu güzel bilgi için teşekkürler

Elimden Geliyor

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Kategoriye özel sayfanızı kodladıktan sonra hangi kategori için hazırladıysanız o kategorinin id numarasını yazmanız yeterlidir.

( Bu dosya içerisinde diğer tema dosyalarına eklediğiniz gibi header ve footer php kodlarını dahil etmeniz gerekiyor. )

Örneğin : category-[COLOR=Red]2[/COLOR].php

-[COLOR=Red]2[/COLOR] = Göstermek istediğim kategorinin ID Numarasıdır.

Saygılarımla.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

erdemaydin erdemaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Satış Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Selam Arkadaşlar.

blog.etaekipman.com sitemde her kategori için ayrı header kullanmak istiyorum. Yukarıda yazılanları okudum fakat wordpress konusunda amatör olduğum için hata yapmak istemiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Her bir kategori için farklı üst görsel tasarladım. Bunların açılmasını istiyorum.

wmaraci
wmaraci

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)

erdemaydin adlı üyeden alıntı

Selam Arkadaşlar.

blog.etaekipman.com sitemde her kategori için ayrı header kullanmak istiyorum. Yukarıda yazılanları okudum fakat wordpress konusunda amatör olduğum için hata yapmak istemiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Her bir kategori için farklı üst görsel tasarladım. Bunların açılmasını istiyorum.

Hocam ftp'den kullandığın temaya gir orda bi category.php dosyası vardır o dosyayı masaüstüne çek. wordpress admin panelinden kategorilerine gir bi kategorinin üzerine mause getirdiğinde sol altta linki gösteren yerde kategorinin id sini förüceksin. Diyelim ki 22. masaüstündeki dosyanın adını category-22.php olarak değiştir. içini de istediğin gibi düzenle sonra ftp ye at. wordpress o kategoriyi açarken category.php yerine senin düzenlediğin category-22.php dosyasını kullanıcaktır.

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/

berat28 berat28 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba konu dışı bişliyorum ama yeni konu açmakta istemiyorum ben hazır temayı mesela editlemek istiyorum wordpresste bunu bazı eklentilerle yapabiiliyorum ama reklam ve layte kısmına gelince takılıyorum bunu nasıl çözebilirim.

erdemaydin erdemaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Satış Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

cagdastakis adlı üyeden alıntı

Hocam ftp'den kullandığın temaya gir orda bi category.php dosyası vardır o dosyayı masaüstüne çek. wordpress admin panelinden kategorilerine gir bi kategorinin üzerine mause getirdiğinde sol altta linki gösteren yerde kategorinin id sini förüceksin. Diyelim ki 22. masaüstündeki dosyanın adını category-22.php olarak değiştir. içini de istediğin gibi düzenle sonra ftp ye at. wordpress o kategoriyi açarken category.php yerine senin düzenlediğin category-22.php dosyasını kullanıcaktır.

Cevap için teşekkürler. Peki bunu yaptığımda kategori 22 bu dosyadan çekecek diğer kategoriler düzenlemediğim kategori dosyasından mı çekmeye devam edecek?

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
aynen öyle wordpress kategoriyi açarken sırayla şu dosyaları arar hangisi varsa onu açar;
1. category-kategorislugu.php
2. category-22.php
3. category.php

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al