-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaslar, keremiye tema kullaniyorum , bilesenler ile kategori ekledigimde sag tarafta cikiyor. Bir bilesen daha ekleyip sol tarafa da bir seyler eklemek istiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konuda yapacağın şey css dosyasına girip sidebarın sağ tarafta gözükmesi ile olan kodları bulacak, ardından içeriğin solda yer almasını sağlayan kodları da bulacak ardından içeriğindeki px ve sağa sola hizamalarını aralarında değiştireceksin. Yani sidebarın yer değerlerini content'e, content'inkileri de sidebar'ın değerlerine çevireceksin(sadece yer ve hizamaları).
Bir bileşen daha dediğinize göre sidebar kısmınız statik ve widget ayarlarından yeni sidebar ekleyemiyor olmanız sanırım. Eğer öyleyse sidebar.php'ye girip misal veriyorum arama sidebarın varsa aramayı burada arattırıp kodlamalarını kopyalayıp tekrardan yapıştıracak ve başlığı arama olan o kopyayı değiştirecek istediğiniz yazacaksın. Sidebar alanın zaten dinamikse sorun yok. Bileşenlerden dilediğin gibi sürükle bırak ile halledebilirsin.
Tema satışı yapıyorsunuz ama temellerini bilmiyorsunuz, gerçekten tuhaf :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT