lostyazilim
tr.link

Kategoriyi sola almak istiyorum.

3 Mesajlar 694 Okunma
lstbozum
tr.link

gokhanyilmas gokhanyilmas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaslar, keremiye tema kullaniyorum , bilesenler ile kategori ekledigimde sag tarafta cikiyor. Bir bilesen daha ekleyip sol tarafa da bir seyler eklemek istiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

wmaraci
reklam

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Bu konuda yapacağın şey css dosyasına girip sidebarın sağ tarafta gözükmesi ile olan kodları bulacak, ardından içeriğin solda yer almasını sağlayan kodları da bulacak ardından içeriğindeki px ve sağa sola hizamalarını aralarında değiştireceksin. Yani sidebarın yer değerlerini content'e, content'inkileri de sidebar'ın değerlerine çevireceksin(sadece yer ve hizamaları).

Bir bileşen daha dediğinize göre sidebar kısmınız statik ve widget ayarlarından yeni sidebar ekleyemiyor olmanız sanırım. Eğer öyleyse sidebar.php'ye girip misal veriyorum arama sidebarın varsa aramayı burada arattırıp kodlamalarını kopyalayıp tekrardan yapıştıracak ve başlığı arama olan o kopyayı değiştirecek istediğiniz yazacaksın. Sidebar alanın zaten dinamikse sorun yok. Bileşenlerden dilediğin gibi sürükle bırak ile halledebilirsin.

Tema satışı yapıyorsunuz ama temellerini bilmiyorsunuz, gerçekten tuhaf :)
gokhanyilmas

kişi bu mesajı beğendi.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

gokhanyilmas gokhanyilmas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 3, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Bu konuda yapacağın şey css dosyasına girip sidebarın sağ tarafta gözükmesi ile olan kodları bulacak, ardından içeriğin solda yer almasını sağlayan kodları da bulacak ardından içeriğindeki px ve sağa sola hizamalarını aralarında değiştireceksin. Yani sidebarın yer değerlerini content'e, content'inkileri de sidebar'ın değerlerine çevireceksin(sadece yer ve hizamaları).

Bir bileşen daha dediğinize göre sidebar kısmınız statik ve widget ayarlarından yeni sidebar ekleyemiyor olmanız sanırım. Eğer öyleyse sidebar.php'ye girip misal veriyorum arama sidebarın varsa aramayı burada arattırıp kodlamalarını kopyalayıp tekrardan yapıştıracak ve başlığı arama olan o kopyayı değiştirecek istediğiniz yazacaksın. Sidebar alanın zaten dinamikse sorun yok. Bileşenlerden dilediğin gibi sürükle bırak ile halledebilirsin.

Tema satışı yapıyorsunuz ama temellerini bilmiyorsunuz, gerçekten tuhaf :)

Yok tema ben yapmiyorum bir arkadasim yapiyordu o da birakti internet islerini ona destek olmak icin yayinliyordum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al