-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
WWT courier den bahsediyorsun sanırım değiştirmek istedim aslında ama diğer fontlar sanki yakışmıyor gibi geliyor banada :) Teşekkür ederim yorumun için.
Ayrıca öneri olarak Header kısmının oralara sosyal medya ikonları ekleyebilirsin ufak büyük diye seçme imkanı koyarak.
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gaste adlı üyeden alıntı
Siteye gelen ziyaretçiyi olduğu sayfadan başka yazıya gönderebilmek için benzer yazılar göze çarpan dikkat çekici yerlerde konumlanmalı.
evet benzer yazılar bölümüne özen gösteriyorum çok fazla. ek olarak yazı içerisinde daha önce yazılmış bir yazıyı basit bir şekilde ekleyebilecek shortcode geliştiriyorum. bknz. shiftdelete
Ek Olarak:
OgulcanG1 adlı üyeden alıntı
WWT courier den bahsediyorsun sanırım değiştirmek istedim aslında ama diğer fontlar sanki yakışmıyor gibi geliyor banada :) Teşekkür ederim yorumun için.
Ayrıca öneri olarak Header kısmının oralara sosyal medya ikonları ekleyebilirsin ufak büyük diye seçme imkanı koyarak.
öneri için sağolun hocam, sosyal medya ikonları şart zaten :) bu arada font olarak favorim open sans ve open sans condensed. MyriadPro google fonts da olsaydı onu kullanırdım ama :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr