mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Wp de genel ayarlar kısmından değişmesi gerekir sanırım.Ama tüm seo ayarlamalarını yaptım dediğinize göre
Kullandığınız temadan kaynaklı olabilir temanın ayarlarına baktınız mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Herhangi bir ya da başka yazı paylaşmayı dener misiniz? Aynı yazı/bağlantıyı paylaştığınızda bir süre eski adı çıkar.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Mesela sitenin adı "lokuf.com" sen ilk Wordpress'i kurdun diyelim hiçbir ayarını düzeltmeden profilinde paylaştın bunu diyelim. Bu senin web sitenin anlık fotoğrafını, sonra o web siteden alınan resimlerle oluşturulan önizleme (thumbnail) resmini ve tanımlama (description) bölümlerini cache dediğimiz sistemle saklar. Sitenin güncelliğine ve başkalarının paylaşmasına göre bu cache (saklanen veriler) güncellenir. Diğer sayfalarda o problem olmayabilir çünkü onlar belirli bir değer alıp direkt Facebook'ta herhangi bir yerde paylaşılmıştır. Bir kaç arkadaşına aynı sayfayı paylaştır. Ama
http://siteninismi.com ve bir boşluk yazsınlar, o zaman tekrar siteye girip değer alıyor. Sonra biraz bekle. Aynı sorunu bende araştırdım, edindiğim tecrübelere görede böyle bir yol izledim. Bu açıklamanın bir türevi (cache kullanıldığına dair) "Developers Facebook" bölümünde de bulunmaktadır. ;)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cache'den kaynaklanıyormuş. Önbelliği temizledikten 30 dk sonra düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.