-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar başlıkta tam olarak derdimi anlatabildim'mi bilmiyorum. Benim godaddy'den wordpress barındırmam ve bir kaç tanede alan adım var. Ben şuan'ki sitemi yedek almaksızın tamamen silip baştan yeni bir site kurmak istiyorum. Zaten admin panelimde bir kaçta bozukluk oluştu. Bununda baştan başlayınca düzeleceğini var sayıyorum. Admin panelimdeki bozukluğu soracak olursanız yazılar girip bir yazıyı düzenle dediğimde düzenlemek için girdiğim yazıda daha önceki yazdıklarım bembeyaz oluyor. sadece mouse ile seçtiğimde görüyorum ve eklediğim resimlerde gözükmüyor. Ekranın sağ üst kısmındaki ekran tercihleri çıkmıyor. Ve ortam ekle butonuna tıkladığımda ortam ekleme ekranı gelmiyor. Yani ben yedek almaksızın tamamen en baştan nasıl başlayabilirim arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Şimdiden teşekkür ederim yardım eden arkadaşlara.
RaXeS
Dijital Medya Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam Kısaca Özetleyecek Olursak: Ftp + Cpanel PhpMyAdmin deki Tabloları Silmeniz Yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Raxes hocam bu işlerde yeni olduğumdan tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Konuyu biraz daha açabilir'misiniz ?
Papiko
Üşenme,Erteleme,Vazgeçme!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tüm herşeyi sildikten sonra, yeni bir wordpress kurup yeni bir ftp + yeni bir veritabanı ile tertemiz sıfırdan açabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam gerekirse şifremiverebilirim yapabilecek arkadaşlar varsa
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
sorunun çözülmediyse pm at güzel kardeşim.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM