lostyazilim
tr.link

Kurulumda Beyaz Sayfa Sorunu [Yardım]

3 Mesajlar 568 Okunma
lstbozum
tr.link

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)
Merhaba,
Wordpress kurmaya çalışıyorum. Birkaç defa dosyaları tekrar attım ama ne yaparsam yapayım bilgileri girdikten sonra bir sonraki aşamaya atıyor oradada da beyaz sayfa çıkıyor. İnternetten araştırdım wp-config.php'nin kodlamasını ANSI yapın yazıyordu. Yaptım içindeki Türkçe karakterler bozuldu yani işe yaradı ancak yine de beyaz sayfa düzelmedi. Ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun.

Not: Softaculous ile kurulum yapınca bir sorun çıkmıyor ama normal kurulum yapmak istiyorum.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam wordpress in kendi sitesinden tekrar indirin dosyaları tekra gönderin ftpye dün bende manuel güncelleme yapıyordum 2 tane dosyayı atmayı unutmuşum beyaz sayfa çıkıyordu sonradan fark ettim eksik dosya gönderdiğimi.

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam wordpress in kendi sitesinden tekrar indirin dosyaları tekra gönderin ftpye dün bende manuel güncelleme yapıyordum 2 tane dosyayı atmayı unutmuşum beyaz sayfa çıkıyordu sonradan fark ettim eksik dosya gönderdiğimi.

Hocam 2 kere indirdim ve arşivden çıkardım olmadı tekrar yapacağım şimdi umarım olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al