88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Özelden yönetici adınızı ve şifrenizi göndermeniz gerekli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Oldukça fazla eklenti var 48 adet. Bu durumla daha önce karşılaşmadım. Eklentilerden bir veya birkaçı uyuşmuyor birbiriyle. Daha önce başına bu durum gelenler yardımcı olurlar umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Bazı ayarları deneme yanılma yoluyla kendim yaptım ve 25'lere kadar düşen pagespeed'im şu an 90'larda. Kısacası gayet memnunum, ayarları doğru yaptığınız sürece muhteşem bir eklenti.
Not: Tüm cache eklentilerini tek tek uğraşarak denedim, bu litespeed ile %30-50 arası daha fazla performans aldım.
omurcek.com
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Eklentideki ayarların ne olduğunu, ayarların algoritmasını bilmeden bilinçsiz bir şekilde ayarları aktifleştiren son kullanıcılar, eklenti şunu bozuyor vs. diyor. Ancak bu durum tüm cache eklentilerinde yaşanabilir. Siz birisinde yaşamamış olabilirsiniz, bu herkesin yaşamayacağı manasına gelmiyor. Hız optimizasyonu konusunda yetkin değilseniz eklentilere suç atmayı bırakın. Google PageSpeed istatistiklerine göre mobil için 80-90 üzeri, masaüstü için 95+ puana ulaşabiliyorum. *** forumunda 20+ referansım ve 50+ cevaba sahip
aktif satış konum var bu konuda. Hız optimizasyonu çalışmalarımda siteye göre aşağıdaki eklentilerden birisini kullanıyorum. Hangisini kullanacağım siteye göre değişiyor.
Litespeed Cache
Pagespeed Ninja (en sık kullandığım eklenti)
Autoptimize
Sorununuza gelmek gerekirse, cache eklentisinden tüm cache'leri temizledikten sonra eğer kullanıyorsanız Cloudflare'den de temizlemeniz gerekli. Cloudflare kullanmıyorsanız cache eklentisinden temizledikten sonra tarayıcınızdaki (örnek: chrome) sitenize ait depolanan geçici verileri (önbellek, çerezler vb.) temizlemeniz gerekli sitenizin güncel versiyonuna ulaşabilmeniz için.
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Madem konu hala aktif bir iki şey yazayım.
Yarı statik bir siteye sahipseniz bence litespeed kullanılmamalı.
Ancak dinamik ve litespeed web server da barınan siteler için her iyi tercih elbette litespeed. Özellikle son güncellemeden sonra epey güzel bir eklenti oldu.
2 kişi bu mesajı beğendi.