lostyazilim

Logoyu Ortaya Alma

24 Mesajlar 6.924 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mehmetgebes mehmetgebes Reklamcı - Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 11 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
şu hali bile güzel inş renk değişimi yapabilirim Cehennemden Gökyüzüne Kadar Masmavi diyicem bende :)

Mehmet GEBEŞ Kişisel Blog www.mehmetgebes.com.tr

%100 Özgün İçerik
wmaraci
reklam

jAkz jAkz seksiyah.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 10 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

mehmetgebes adlı üyeden alıntı

şu hali bile güzel inş renk değişimi yapabilirim Cehennemden Gökyüzüne Kadar Masmavi diyicem bende :)

Öyle bişey yaparsanız sanırım küçültmekten vazgeçerim :D Birde benim bir projem var hocam profesyonel olarak photoshop kullanıyorum ben şöyle 2-3 gün uğraşıp sağlam bir tema yapabilirim fakat kodlama işini hiç bilmiyorum eğer yapabiliyorsanız ortak birşeyler yapabiliriz.

Ek Olarak:

mehmetgebes adlı üyeden alıntı

Sitenizin teması çok hoşuma gitti bu arada üstteki slidebar ve logo bölümü biraz küçültülüp boxed formuna getirilirse sanırım 10 numara bi tema çıkar ortaya

Seksiyah.com - Gökyüzünden Cehenneme Kadar Siyah

BeytullahGunes BeytullahGunes seo ve sem uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo ve sem uzmanı
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

jAkz adlı üyeden alıntı

Hocam çok çok teşekkürler sonunda halloldu. Böyle bi anlatım yaptığınız için çok teşekkür ederim.

ne demek her zaman.
ayrıca ana sayfa düzeni için bu akşam bir bakarım konuların kaba durduğundan bahsetmişsiniz.

Not: PSD şablon çizimleri wordprese giydirilir tabi bunu işin detayına göre ücretli olarak yapmaktayım.

dün düzenlediğiniz style.min.css i tekrar açın
bu kodu bulun :
.excerpt{-webkit-transform:translateZ(0);transform:translateZ(0);position:relative;clear:both;padding:0;margin-bottom:1.5em;opacity:.8;-webkit-transition:opacity .2s ease;transition:opacity .2s ease;-webkit-backface-visibility:hidden;backface-visibility:hidden;}

Bununla değiştirin:
.excerpt{-webkit-transform:translateZ(0);transform:translateZ(0);position:relative;clear:both;padding:0;margin-bottom:1.5em;opacity:.8;-webkit-transition:opacity .2s ease;transition:opacity .2s ease;-webkit-backface-visibility:hidden;backface-visibility:hidden;height: 250px;}

ardından bu kodu da bulun:
.excerpt-container{padding:0 5.55%;position:relative;z-index:9;-webkit-backface-visibility:hidden;backface-visibility:hidden;}

bununla değiştirin:
.excerpt-container{padding:0 5.55%;position:relative;z-index:9;-webkit-backface-visibility:hidden;backface-visibility:hidden;margin-top: -20px;}

sonuç biraz daha dar satırlar halinde olmalıdır...

söylediğim gibi akşam gerekirse daha detaylı olarak birincelerim temayı ...

mehmetgebes mehmetgebes Reklamcı - Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 11 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

jAkz adlı üyeden alıntı

Öyle bişey yaparsanız sanırım küçültmekten vazgeçerim :D Birde benim bir projem var hocam profesyonel olarak photoshop kullanıyorum ben şöyle 2-3 gün uğraşıp sağlam bir tema yapabilirim fakat kodlama işini hiç bilmiyorum eğer yapabiliyorsanız ortak birşeyler yapabiliriz.

Ek Olarak:

Sitenizin teması çok hoşuma gitti bu arada üstteki slidebar ve logo bölümü biraz küçültülüp boxed formuna getirilirse sanırım 10 numara bi tema çıkar ortaya

css ise renk kodları sorun yok uydurruz bir şekilde ama gelin görün ki kişisel işlerden vakit bulup da temayı adam akıllı inceliyemedim daha inceliğimde inceleme yazısı ile burada paylaşcağım

Mehmet GEBEŞ Kişisel Blog www.mehmetgebes.com.tr

%100 Özgün İçerik
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al