-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu hali bile güzel inş renk değişimi yapabilirim Cehennemden Gökyüzüne Kadar Masmavi diyicem bende :)
Mehmet GEBEŞ Kişisel Blog www.mehmetgebes.com.tr
%100 Özgün İçerik
jAkz
seksiyah.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle bişey yaparsanız sanırım küçültmekten vazgeçerim :D Birde benim bir projem var hocam profesyonel olarak photoshop kullanıyorum ben şöyle 2-3 gün uğraşıp sağlam bir tema yapabilirim fakat kodlama işini hiç bilmiyorum eğer yapabiliyorsanız ortak birşeyler yapabiliriz.
Ek Olarak:
Sitenizin teması çok hoşuma gitti bu arada üstteki slidebar ve logo bölümü biraz küçültülüp boxed formuna getirilirse sanırım 10 numara bi tema çıkar ortaya
Seksiyah.com - Gökyüzünden Cehenneme Kadar Siyah
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
jAkz adlı üyeden alıntı
Öyle bişey yaparsanız sanırım küçültmekten vazgeçerim :D Birde benim bir projem var hocam profesyonel olarak photoshop kullanıyorum ben şöyle 2-3 gün uğraşıp sağlam bir tema yapabilirim fakat kodlama işini hiç bilmiyorum eğer yapabiliyorsanız ortak birşeyler yapabiliriz.
Ek Olarak:
Sitenizin teması çok hoşuma gitti bu arada üstteki slidebar ve logo bölümü biraz küçültülüp boxed formuna getirilirse sanırım 10 numara bi tema çıkar ortaya
css ise renk kodları sorun yok uydurruz bir şekilde ama gelin görün ki kişisel işlerden vakit bulup da temayı adam akıllı inceliyemedim daha inceliğimde inceleme yazısı ile burada paylaşcağım
Mehmet GEBEŞ Kişisel Blog www.mehmetgebes.com.tr
%100 Özgün İçerik