-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam arkadaşlar ben bir program arıyorum ama var mıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aradığım bot yazılan bir yazının belirli yerlerini senin istediğin şekilde değiştirerek yazıyı özgün hale getirecek bu anlamda makale yazarken zaman kazanmış olacağıım.
Örneğin; barbi bebekler senelerdir çocukların vazgeçilmez oyuncaklarından birisi olmuştur. Uygun fiyatlarda olması barbi bebekler için olan talebi de sürekli arttırmıştır. plastik yapısı sayesinde çocuklara zarar vermeyen bu oyuncaklar bir çok ebeveyn tarafından da tercih edilmektedir. Plastik yapısı olan oyuncaklar yumuşak yapıları sayesinde kırılma olasılığı daha düşük olan oyuncaklardır.
Böyle bir yazıda "barbi bebekler" "plastik yapısı" gibi makalelerin belirli yerlerinde kullanılan kelimeleri değiştirecek bir bot arıyorum. Bu arada yazının özgün olabilmesi için ne kadar değişiklik göstermesi gerekmekte bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi pazarlar
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site içinde veya googleda Türkçe spin programları diye araştırırsan bulabilirsin. Ama en iyisi kendin yapman yinede. Bu tip programlar, konu içindeki bazı kelimeleri eş anlamlı kelimeler ile değiştiriyor o kadar.
Eğer kendin alışırsan zaman içinde çok iyi bir spinleme uzmanı olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım yani sağlıksız olur diyosun bu tip programlar... Peki yazıda ne kadar değişiklik yaparsak özgün olur...
Başka bir örnek vereyim
örneğin ankara-keçiören kiralık daireler ile ilgili bir yazı yazıp yazı içerisinde ankara ile ilgili olan kısımları istanbul-fatih kiralık daireler olarak değiştirmem yazıyı özgün kılar mı?
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kolay bir program. vb.net ile yaparım. ama suan yüklü degil aksam yüklerim. bulamazsan bana pm at bi ugrasaym
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Programla yapıılacak iş değildir hocam o iş parayla satılıyordu bi forumda görmüştüm adam yemek sitesinde kullanmış orada diyor gerektiği kadar sodyum nitrat (tuz kelimesinin karşılığı olarak kullanılmış) yani türkçede binlerce kelime var birbirinin yerine manuel olarak oturta bilirsinde otomatik olarak cümlede bozukluk yaratır yaratıyorda yani
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.