-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen-Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam çok teşekkür ederim 2 gündür arıyorum nerede bu hata diye :D Oldu valla çok teşekkür ederim size :)
Ek Olarak: Ek: Hocam sizi tekrar rahatsız etmemde sakınca yoksa bu kodlar çalışıyor çok güzel fakat bir sorun var aşağıdaki 1-2 numaraları üzerinde geçiş yapınca diğer haberler çıkmıyor. endwhile ve endif kodlarının yerini değiştirince de oluyor fakat sistem tamamen kayıyor ve çöküyor. Bu konuda da bilginiz var ise çok memnun olurum...
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam kodların çalılma mantığı olarak şu an çalılması lazım. J ile alakalı bir durumdur. Bir site adresi vermeden sitedeki hatayı göremem. Bir de aldığınız sitenin adresini verinki kıyaslama yapayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen-Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yenisafak.com.tr adresindeki manşet sisteminin tekli halidir. Tasarım aynıdır sadece css vs kendim kodladım. kodları size css i ile beraber yollayabilirim. html olarak çalışıyor entegreden sonra gidiyor. 2. slider'a geçmiyor.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Htmli biryere upload ederek gönderin bana bir bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen-Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok sağolun hocam elleriniz dert görmesin. Bu yaptığınızı ben yaptığımda slider tamamen kaymıştı :S Demek ki hata yapmışım bi yerlerde. Tekrar Teşekkür ederim :)