Türkiye'de bir hosting firmasında 2014 yılında beri host ettiğim sitemin (aaaa.com diyelim) temasını ve hostunu değiştirmek istedim. Bu amaçla yurtdışındaki hosting firmasından wp hosting alıp bbbb.com domaini üzerine sitemi sıfırdan kurmaya başladım, tasarım ve tema editleme bitince aaaa.com domainindeki yazı ve içerikleri xml olarak bbbc.com domaindeki siteye attım. www'lı eski versiyonu www'suz yaptım. Ardından yabancı hosting sitesindeki bbbb.com yerine aaaa.com olarak değiştirdim. Bunlar bitince de değişen bazı sayfa linklerini redirect ettim. İlk 2 gün yeni sitem sıralamada adeta uçtu. Bütün keyworlderde ilk sıraya çıktım ama birkaç gün sonra bir da tüm keyworlderde en arkalara düştüm.

Bu konuda iki ihtimal tahmin ediyorum. Yeni temada 15-20 sayfa için search consolda yazılar mpbil için çok küçük ve tıklanabilir öğleer çok yakın uyarısı aldım. 3-4 gün geçmesine rağmen bunları tam düzeltemedim. Bundan olabilir diye tahmin ediyorum.

İkinci ihtimal yeni kurduğum sitede temayı editlerken ve yeni yazıları ithal ederken bunları bbbb.com domaini üzerinden yaptığım için hala sitenin kayıtlarında bunlar görünüyor olabilir. Eğer sorun buysa bunu nasıl düzeltebilirim? Bir eklenti var mı eski domanini siteden komple yeni domain ile değiştirecek?