-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Arkadaşlar artık kendimi wordpress temadada geliştirmek istiyorum.
Tema yapıcam elimden geldiğince. Daha sonra çekilişle wmaracidan 2 kişiye hediye edilecektir..
Ama ne teması yapsam karar veremedim? Sizce hangi tema daha tutar sizce?
Elinde kendi yaptığı site tasarımı olan varsa benle iletişim kursun iş yapabiliriz belki beraber.
May
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlk temanda başarıyı eldetmeyi planlama. Belli bir birikimin oluştuktan sonra satılacak temalar yaparsın. Emeklemeden koşmaya çalışma
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kişisel blog teması piyasada çok olmasına rağmen kaliteli olanları nadir çok aranıyor dediğim gibi kişisel blog teması
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bende ilk temanı dağıtmanı öneririm tabiki üst düzey bişey çıkarsa neden satılmasın.. kendi bloğuma temayı yeni yaptım eskiden trendblog kullanırdım ama sıkıldım, çok büyük onda herşey.. herneyse aslında bana kalırsa piyasadaki birçok temadan güzel ama ilk temam olduğu için dağıtacağım . ikinci temam üzerinde çalışmalara başladım şuan.. ben blogdan çok güzel bir film veya dizi teması yapmanı öneririm bu ara bu işlerle uğraşam çok ve gördüğüm kadarıyla pek uğraşan yok..
Emre Özalp Kişisel Web Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Portal temalarında bir eksiklik söz konusu, var olan temalardaki admin panelinin olmaması veya kısıtlı özelliklerin olması da cabası. Bu kategoriye yönelebilirsiniz.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Host scriptleri var ama hepsi ücretli WordPress tabanlı bir host domain firması tasarımı olabilir bence :)
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Var zaten sirketimiz ben whmcs ile basladim sonra Turk yapimi Vizra'ya dondum falan bir ton masraf cikti :) WordPress olsa daha temiz daha cok insan kullanabilir :)
ChuckBartowsKi