LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
CloudLinux' tan size verilen kaynağı yüksek derecede kullanıyorsunuz, optimizeden geçtim artık VPS,VDS almanızı tavsiye ederiz en az 2 CPUs olsun.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cpanel dosya yöneticisinde error_log şeklinde text dosyası gibi durur sağ tıklayıp wiew diyerek sitede alınan hataları ordan görebilirsin. cache eklentisi kullanın eğer kullanmıyosanız biraz olsun cpuyu rahatlatır
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wp fastest cache eklentisi kullanıyorum şuan bende baya azalttı memory hatalarını : ) dişimi biraz daha sıkıyorum vpsye geçmeden önce idareten
Ek Olarak: sitenizin günlük ziyaretçisi ne kadar hocam tekil olarak , sizinki yine iyi benim kullandığım paketin ram 512 mb
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
anladım hocam benimkisi günlük 5-6k ondan yetmiyor birazda , sizinkinin yetmesi lazım aslında kullandığınız eklenti sayısı mı fazla , resimlerinizin boyutu mu büyük bunlara dikkat edin hocam eklenti sayınız mümkünse 10u geçmesin :) vps sanal kişisel sunucu demek yani paylaşımlı hostinglerden daha hızlı performans gösteriyormuş söylenenlere göre bende daha henüz kullanmadım ama mecburen geçiş yapmak zorunda kalıcam yakın zamanda , site büyüdükçe normal hosting paketleri yetmiyor , yani ilerde vps , vds sunucuları bir araştırın ama şuan sizin içinde erken , dediklerimi yapın gereksiz kullanmasanızda olacak eklentileri kaldırın , p3 plugin installer adlı eklentiyi kurup hangi eklentinin sistemi daha çok yorduğuna bakın , ona göre kaldırın resimleri wp smush eklentisiylede optimize edebilirsiniz ama ben onun yerine direk bilgisayardan image tuner programıyla optimize ederek atıyorum , dediğim cache eklentisinide kurun şimdilik idare edersiniz : )