Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki kodlamada zaten öne çıkarılan görsel medium olarak verilmiş. Yani bu şu demek oluyor maksimum 300x300 piksele sahiptir. Eğer siz bunun boyutlarını değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki kodu functions.php'ye ekleyin ve çözünürlüğü kendinize göre değiştirin.
functions.php şifreli bu dediğinizi yapıcam umarım olur hocam teşekkür ederim .aynı zamanda dediğiniz yolla farklı 250 250 olacak yine diğer boyutlarda duracak değil mi hepsini etkilemesini istemiyorum bunu sadece farklı kategoride misal 1.kategorinin de 300*300 boyutlarındayken oyun kategerosinin icinde 250*250 olacak tarzda yapıcam
Ek Olarak:
Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki kodlamada zaten öne çıkarılan görsel medium olarak verilmiş. Yani bu şu demek oluyor maksimum 300x300 piksele sahiptir. Eğer siz bunun boyutlarını değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki kodu functions.php'ye ekleyin ve çözünürlüğü kendinize göre değiştirin.
hocam bir türlü yapamadım şurasını yapıyorum acaba doğrumu dediğimi kodu eklesemde nafile hemen satırda hata veriyor
add_filter( "show_admin_bar", "__return_false" );
add_theme_support( "post-thumbnails" );
set_post_thumbnail_size( 180, 110, true );
add_image_size( "single-post-thumbnail", 240, 190 );
register_nav_menus( array( "ustmenu" => __( "Üst Menü", "fs_menu" ), "anamenu" => __( "Ana Menü", "fs_menu" ), "hizlimenu" => __( "Hızlı Menü (Anasayfa)", "fs_menu" ) ) );
require_once( TEMPLATEPATH."/lib/admin/theme-options.php" );
add_action( "wp_footer", "fs_theme_footer" );
if ( current_user_can( "contributor" ) && !current_user_can( "upload_files" ) )
{
add_action( "admin_init", "allow_contributor_uploads" );
}
?>
bunlara ilaveten 250*250 yapmak istedim olmadı ilave ettiğimi oyun şablonunda kullanıcam boyutlarda orantısız olmasını istemiyorum olucak gibimi özel resim alanda ekleyince istediğimi yaparım ama hep zahmet cektiriyor :(