-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar, bu uygulamanın facebook butonuna basınca paylaşımı tarayıcı yerine direkt facebook uygulamasında açıyor. Bunu nasıl yapıyor? Ücretli eklentilere dahi baktım bulamadım. Bilen var mı? Normalde bir sitede mobildeyken facebookta paylaşmak istersek android tarayıcıyı açıyor. Bunlarda direkt uygulamayı açıyor yav.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tam kodlarını filan bilmiyorum ama şöyle bir şeydi sanırım. Şimdi ilk önce kullandığın işletim sistemini kontrol ediyorlar daha sonra da uygulamaya yönlendirmek için bir url çeşidi vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer blob:facebook_uygulama_ismi_veya_id bu şekilde olması lazımdı bir php koduyla yönlendiriyorlar. Bilgim bu kadar kodları filan bilsem daha detaylı yardımcı olmaya çalışırdım. Bilgisi olan bir arkadaş çıkar sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de dikkatimi çekti bu olay, bir haftadır nasıl olduğunu çözmeye çalışıyorum, ben AMP (mobil hızlı sayfalar) olduğunu düşünmüştüm. Farklı bir şey mi var burda?
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
Freelance
Biz Ancak Rükuda Eğiliriz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Freelance, Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Açılma durumu sizin * siteyi bu uygulamada aç * demiş olduğunuzdan dolayı kaynaklanabilir .
Farklı cihazlardan deneyince de aynısı mı oluyor .
Eğer kodlama ile açılmasını tercih edecekseniz , ANDROİD İÇİN FARKLI İOS işletim sistemleri için ayrı yönlendirme kösünü kullanabilirsiniz
Örnek: AppStore üzerinden uygulamayı aç yönlendirmesi mi injeckt ederek kullanabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-