-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle aşağılar bir şekilde cevap vermediğiniz için teşekkür ederim. Bu eklentiden memnun musunuz? Ben de bir sinema listesi hazırladığım sitemde yapmayı düşünüyorum. Acaba bana bir artısı olur mu?
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı
hopdi estağfurullah hocam niye aşağılayayım, eklentiden memnunum, emoji resimlerini bilgisayardan yükleyebiliyorsunuz, isimleri düzenleyebiliyorsunuz herşey özelleştirilebilir ve hızlı.
Kurdum çalıştrdım. Açıkcası Türkçe desteğinin v.s bulunması iyi oldu. Tekrar teşekkürle.r
İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu sistemi kullandım ancak bazı sıkıntıları olduğu için bırakmıştım. Açıkcası verilen emojilerin bir şekilde anasayfada ya da widget şeklinde çekilmesi yani istatistiki olarak da kullanılabilmesi güzel olurdu. Ben geçtiğimiz aylarda bunu düşünürken gördüm ki zaten onedio boyle bir çalışma başlatmış. Diğer türlü yazılara verilen emojiler görüntüden başka bir şeye yaramıyorlar. Bu arada teşekkür ederim, siteyi inceliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Ben de aynı emoji sistemini kullanıyorum. Myeffecto ile kurdum ve kullanıyorum. Ancak onedio sitesinde kullanılan bu sistem kendi kullandıkları (ismini vermeyeceğim) scriptin yeni güncellemesinde gelen bi sistem. Bi önceki versiyonunda yoktu. Şu an için kendi sitenize uygulayabileceğiniz tek yol myeffecto.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz hortlama bir mesaj olacak ama; Forum sistemleri için (özellikle MyBB) yapılabilir mi?