Bir markanın ürünlerini tanıttığım bir WordPress sistemde ürünlere 001 - 002 gibi numaralar veriliyor ve ben ekledikçe arkalara gidiyor. Şimdi ben bunu önce 001 - 002 sonra 123 - 124 gibi sonra bitmesini istedim...
2 Farklı temada 2 farklı kod gördüm. Bir tanesinde gereken kodu ekledim ve kabul etti sorunsuz. Diğerinde ise kodu ekledim kabul etti FAKAT "page/2/" gibi uzantılarda diğer sayfalara gittiğimde "Sayfa bulunamadı" hatası alıyorum...
Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım kodlar aşağıdadır...
İlk temada kullanıp kabul eden kod;
Bu kod farklı bir temaya ait ve "1" adet portfilo sayfası oluşturdum. Sorun yok ve gayet istediğim gibi çalışıyor...
Sorunlu olan temanın GERÇEK kodları;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query(); ?>
query("post_type=portfolio&". $catinclude ."&paged=". $paged.'&showposts=12'); ?>
Şimdi yukarıdaki kod satırında ufak değişiklik yaptım ve;
query("post_type=portfolio&". $catinclude ."&paged=". $paged.'&showposts=12'. $query_string . '&orderby=date&order=ASC'); ?>
olarak değiştirdim ve sorunum yüzeysel çözüldü ama bu seferde "page/2/" gibi yan sayfalara geçtiğimde "404" hatası alıyorum... (Diğeri gibi yapınca Php için kod hatası veriyor (satır numarasından oluşan kod hatası alıyor) ve siteye giriş yapamıyorum.)
-- Ek olarak : WordPress Codex' te eskiden yeniye doğru sayfa düzenlemesi yapan kod;
yukarıdaki gibidir.
Ekstra: Var olan Php sayfasına ait kodları BURADAN görebilirsiniz... (pastebin benzeri site (tinypaste))
Çok farklı şekillerde denedim ama bir türlü çözüme ulaşamadım açıkçası...
Yardımcı olursanız çok sevinirim...