Merhaba iyi günler daha önce bununla alakalı 1-2 konu açmıştım ama bir türlü çözüme varmadı.
Arkadaşlar kadın konuları yada araba, motor siteleri gibi sitelerde bol bol resimli galeriler oluyor. Bazı sitelerin teması gereği resimli galerilerde her bir resim bir sayfa atachment şeklinde oluyor ve böyle olunca resmin altına üstüne reklam koyabiliyorsunuz yada 5 resimde bir reklam gibi . Buda insanlar 20 resimli bir galeriyi gezdiğinde en az 20 reklam görüntüleme yapıyor.
Fakat bir çok temad aböyle resim galerisi yok light box galeriler var onlarda da reklam konumuyor.
Resimleri alt alta yerleştirsem oda sayfa yüklenmesini yavaşlatıyor ve reklam işi olmuyor.
Sitemde kullandığım ve sevdiğim temamda bu tarz galeri yok. Çok araştırdım bu tarz ayrıca resim galerisi var mı bakayım diye. Hepsi light box özellikli.
Kimse böyle bir eklenti yapmamış.
Ve geçen gün RumorRoom temasını gördüm ve bu temada çok hoşuma gitti özellikle resim galerisi tam istediğim tarzda.
http://rumorroom.ecancan.com/tom-clancys-rainbow-six-siege/20160628172148_1/
Burada bakarsanız yandaki bölüme hem resim açıklama yazısı gelebiliyor hemde reklam.
Bu tarzda wordpress resim galerisi eklentisi var mı yoksa böyle ücretli eklenti yazabilecek biri var mı ?