wmaraci reklam
tr.link

Resim Galerisi Eklentisi Yazdırma

3 Mesajlar 566 Okunma
acebozum
tr.link

bilalguler5 bilalguler5 Emeksiz Ekmek Yok Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Makina Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 4 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba iyi günler daha önce bununla alakalı 1-2 konu açmıştım ama bir türlü çözüme varmadı.

Arkadaşlar kadın konuları yada araba, motor siteleri gibi sitelerde bol bol resimli galeriler oluyor. Bazı sitelerin teması gereği resimli galerilerde her bir resim bir sayfa atachment şeklinde oluyor ve böyle olunca resmin altına üstüne reklam koyabiliyorsunuz yada 5 resimde bir reklam gibi . Buda insanlar 20 resimli bir galeriyi gezdiğinde en az 20 reklam görüntüleme yapıyor.

Fakat bir çok temad aböyle resim galerisi yok light box galeriler var onlarda da reklam konumuyor.
Resimleri alt alta yerleştirsem oda sayfa yüklenmesini yavaşlatıyor ve reklam işi olmuyor.
Sitemde kullandığım ve sevdiğim temamda bu tarz galeri yok. Çok araştırdım bu tarz ayrıca resim galerisi var mı bakayım diye. Hepsi light box özellikli.
Kimse böyle bir eklenti yapmamış.

Ve geçen gün RumorRoom temasını gördüm ve bu temada çok hoşuma gitti özellikle resim galerisi tam istediğim tarzda.

http://rumorroom.ecancan.com/tom-clancys-rainbow-six-siege/20160628172148_1/

Burada bakarsanız yandaki bölüme hem resim açıklama yazısı gelebiliyor hemde reklam.
Bu tarzda wordpress resim galerisi eklentisi var mı yoksa böyle ücretli eklenti yazabilecek biri var mı ?

googleasistan
reklam

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Eklenti olarak yazabilirim size :)

bilalguler5 bilalguler5 Emeksiz Ekmek Yok Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Makina Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 4 / 60
  • Ticaret 3, (%100)
Bilen varsa yazabilir mi neden hiç kimse böyle bir resim galerisi eklentisi yapmamış. Çünkü adsense reklam geliri açısından baya güzel avantaj.

Yoksa varda ben mi bulamadım o kadar arştırmaya.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al