-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Wordpreste öne çıkan görsel belirlemeye çalışıyorum fakat ne yazık ki 'Hata' ile karşılaşıyorum. Sorun nedir anlayamadım.
Uploads klasörü CHMOD değerleri ayarlı, ayrıca yüklediğim resim 'Medya Kütüphanesi'nde görülüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1uploads klasörüne tüm alt dosyalarına chmod 777 verip denermisin.
2once media ayarlarindan yuklenen dosyalarin yerini bos birakin ( varsayilan wp-content/uploads kullanilsin. birde uploads silip elle ftp den bir eklemeyi deneyip ondan sonra onachmod 777 verin.
3direct admin kullaniyorsaniz dosya yonetiminden o klasorlerin sahibi apache gorunmesin, sizin kullanici adiniz gorundugune emin olun, aksi takdirde chmod islemez.
4Yüklemeleri bu klasörde sakla bölümünü: /home/kullaniciadi/public_html/wp-content/uploads değiştirip öyle bir dene
bunları bir dene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ne yazıkki çözüm bulamadım.
Seslisaat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Asansör,Yönetici Müdür
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Sevgili Arkadaşım,Yaşadığın sorun şu yüzden kaynaklanabilir,Wordpress temanda yazı içine resim eklerken yada öne çıkan görsel'de resim eklerken,Ekleyeceğin resmin adını eklemeden önce değiştir ve resmin adında özel karakterler olmasın,Örnek (/(!'^) Gibi.Yani örnek resim adı Manzara resmi, Olmalı.Eğer sen resim adını şöyle eklersen sorun devam eder (Aşkın'dan Öldüm!) Eklemen gereken Resim adı Aşkından Öldüm şeklinde Olmalı.Sorunun çözülmüş olacaktır.Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Wordpress 3.7.1 İngilizce yükledikten sonra oluşan sorun, Türkçe versiyona güncellemem ile düzelmiş durumda. Herkese teşekkürler arkadaşlar.