-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
view-source: da işe yarıyor mu?
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu tür konulara forumda birisinin çok güzel yorumu vardı.. 'ne yaparsanız yapın çalarlar, olmadı baka baka aynısını yazarlar'
Yani bunu önlemenin yolu yok.. bu işlemler JavaScript aracılığıyla yapılıyor. tarayıcı ayarlarından js kapar tamamdır. noscript tagı varsa f12yada view source ile girer, f12de engelliyse başka site açıkken F12 açar ve sonradan hedef siteye girer, bunlarda engelliyse Ctrl s ile html sayfayı download eder, oda engelliyse bağlantıyı başka yere yazıp alt+click ile download eder, curl ile contenti çeker vs. vs. Hadi tüm bunları geçelim bakarak yazar :) hiç sunucuya ek yük oluşturmaya, kullanıcıyı deli etmeye gerek yok
2 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ben neydim. isteyen kullanır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her sitenin kullanması gerekir, işini bilen alır diye komple açık bırakmamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar ile uğraşmaya gerek yok. Her türlü kopyalanır. Makaleyi secersin, sağ tıkla incele dersin. kodlarıyla beraber alırsın. Bir yazı editöründe editlersin. Düzenlersin ekleme çıkarma yaparsın. Bu kadar basit.
Daha bir sürü yolu var. Ben en basitini söyledim. Vaktinizi boşa harcamayın. İyi bir makale yazın. Her hafta makalenize girerek bir iki değişiklikle kaydedin. Sitenizin güncelleme tarihi sürekli güncel kalsın. Zaten ilk sayfada olursunuz.
Bırakın kopyalasınlar, google amca herşeyi görüyor zaten...
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam keşke bunun amp için olanı da olsa çünkü benden yazı çalanlara bakıyorum amp girip çalıyor. Bunun çalınma olayını da Google Analytics üzerinden görüyorum amp Google üzerinden bir sürü kişi girerken günde 5 defa amp ye direkt giriş yapılıyor.