-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi jetpack eklentisinin içerisinde Sharing-Paylaşım diye ayrı bir eklenti var ve yayınladığınız her yazıyı oto olarak sosyal medyada paylaşıyor. Buraya kadar çok güzel fakat öne çıkan görseli paylaşmıyor facebook linki debug ile arattığım zaman resim ön plana çıkıyor. Bu durum neyden kaynaklı ?
Seo eklentisi olarak Yoastı kullanıyorum ve ordada makaleyi yazarken sosyal medya için çıkması gereken resmi seçiyorum.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Bende 1-2 gün jetpack kullandım fakat sağlıklı çalışmadığı için kaldırdım. O günden beride hiç yaklaşmadım. Hatta 2.gün sitemdeki tüm görseller uçuyordu az daha eklentiden dolayı.
Manuel paylaşım en sağlıklısı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam bilinçsiz kullanımdan dolayı sanırım sizin resimlerin uçup gitme noktasına gelmesi ben sadece oto paylaşım kısmını kullanıyorum açıkçası ilk zamanlar çok güzel verim alıyordum ama son zamanlarda manuel facebookta debuglamam gerekiyor paylaşımlarını yoksa görsel çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim ?
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım