lostyazilim
tr.link

Selam Jetpack otomotik sosyal medya paylaşımı

3 Mesajlar 535 Okunma
lstbozum
tr.link

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi jetpack eklentisinin içerisinde Sharing-Paylaşım diye ayrı bir eklenti var ve yayınladığınız her yazıyı oto olarak sosyal medyada paylaşıyor. Buraya kadar çok güzel fakat öne çıkan görseli paylaşmıyor facebook linki debug ile arattığım zaman resim ön plana çıkıyor. Bu durum neyden kaynaklı ?

Seo eklentisi olarak Yoastı kullanıyorum ve ordada makaleyi yazarken sosyal medya için çıkması gereken resmi seçiyorum.

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
wmaraci
reklam

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Bende 1-2 gün jetpack kullandım fakat sağlıklı çalışmadığı için kaldırdım. O günden beride hiç yaklaşmadım. Hatta 2.gün sitemdeki tüm görseller uçuyordu az daha eklentiden dolayı.

Manuel paylaşım en sağlıklısı.

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
hocam bilinçsiz kullanımdan dolayı sanırım sizin resimlerin uçup gitme noktasına gelmesi ben sadece oto paylaşım kısmını kullanıyorum açıkçası ilk zamanlar çok güzel verim alıyordum ama son zamanlarda manuel facebookta debuglamam gerekiyor paylaşımlarını yoksa görsel çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim ?

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al