-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cep Telefonu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu arada Kayserinin neresinde yaşıyosun :)
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana göre olmamış, neden derseniz grafikler başka bir yerdekiyle aynı olunca iyi olmuyor. Bir de bir yazar sitesi değilde portalımsı bir hava var sitede. Daha sade ve şık yapılabilirdi. 3-4 veya 4-5 renk kullanmak yerine 2 renk ile siteyi daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Mesela koyu gri ve siyah gibi. Bu tarz renkler kullanarak bir de denerseniz kendinizde farkedeceksiniz. Yinede emeğinize sağlık.
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam tema fena değil, güncel son yazılarda yazı boyutları çok küçük gibi geldi bana ayrıca alttaki çok okunanlar, son yorumlar vs sola kaymış, sağ bloklara da beyaz arkaplan verseniz daha hoş durur bence.
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Öncelikle Mb'nin tasarımı ücretlidir.100 Tl gibi bir fiyatı vardır.
Temaya gelince bende kayma mevcut.TechnicMan 'nin dediği gibi kişisel sitelikten çıkmış.Sade olması daha mantıklı olacaktır.Lakin güzel yapmışssın.Bunu daha da geliştirip özellikle grafikleri özgünleştirip haber teması yapıp satabilirsin.
AlpEreN
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı yayımlamaktan vazgeçtim. En azından Yazar teması olarak kullanmayacağım. Bir kaç düzenleme yaptıktan sonra belki dağıtabilirim. Ama sıfırdan bir yazar teması yapmaya karar verdim. Konu kapatılabilir...