-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Öncelikle mümkün mertebe ana sayfadaki içerikleri azaltın. Çok fazla içerik var. .pngli resimleri kullanmayın. Autoptimize eklentisini kullanın. Eklentilerinizi minimum düzeyde tutun. Ancak sizin siteniz için en önemlisi, resimlerin fazlalığı ve optimize edilmemiş olması. Bunlar ile ilgilenin ve lazy load eklentisini kurun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
temada lazy load var zaten autoptimize eklentisinide kullanıyorum ana sayfada çok içerik olmasının sebebi yakın zaman içinde günde 10 makaleye yakın giriyorduk bu aralar bıraktık ama tekrar başlıyacağız o yüzden ellemiyorum 30 makalede bıraktım ama şimdi 20 ye indireceğim yorumunuz için teşekkür ederim. Diğer hızlandırma seçeneklerini de bekliyor olacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anasayfa headerdaki reklamı uçur önce. Konudan önce koca reklamın olması hem siteiy yorar. hem kullanıcı odaklı değildir.
Anasayfa konuları azaltman gerekir. Yaşam kategorisinin altına sağlık kategorisini çek. Kategoride azaltman gerekir.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google speed gmetri felan hikaye. siten gayet normal siteler gibi açılıyor anormal bir yavaşlık yok. hele google speedi kafaya takarsan işin var. onu google bile kale almıyor. yavaş dediği konular farklı testlerle yapılıyor. normal girenlere göre değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ana sayfa 3.10 MB, bunun 1.5 MB alanı font kaynaklı.
Tema yapımcısına iletin fontlara bir çözüm bulsun artık.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobilden googleda site ismini aratıp siteye girince rahatsız edici bir gecikme olmadı. Ancak google pagespeed mobil 17 puanı görünce şaşırdım aslında. Ancak sorulması gereken soru şu: google hangi hızı dikkate alıyor?
Bir ara pagespeed’de puanı yükseltmek için haftalarca uğraştım ancak puanı bir türlü yükseltememiştim. En sonunda wp fastest cacheyi kullandım ve site yükleme hızını yükseltti ve beni memnun etmişti ancak puanlar düşüktü. Sonra temayı da değiştirdim. Mesele temaymış. =D
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Page speed bu aralar kafayı sıyırmış durumda. Açılış hızı 1sn altında olan siteye 15-20 arası kırmızı puan veriyor.
Sitenizi kullanıcı görü ile görün, boşverin google nin ne dediğini !
Siz Çoksunuz. Biz Türk !