-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gökhan Bey verilen sorunlar karşısında maalesef çözüm üretemedim.Özellikle "Web yazı tipi yüklemesi sırasında metnin görünür halde kalmasını sağlayın" sorunu %40 yavaşlık sağlıyor ve @font-face için font-display özelliği tanımlamama rağmen hala hata almaktayım.Diğer sorunlar siteme dışardan geldikleri için nasıl bir çözüm sağlayacağımı bilemiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam valla detayları google'da aramalısın Web yazı tipi yüklemesi sırasında metnin görünür halde kalmasını sağlayın sorununun çözümünü bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitede kullanılan logo 1280x600 olarak ebatlandırılmış. Aşırı büyük maalesef. 300x140 yeterli olacaktır. Yeniden ebatlandırdıktan sonra logoyu optimize ederek yükleyin siteye.
Litespeed Web server da barınıyor siteniz ve ayrıca Autoptimize kullanıyorsunuz, son derece gereksiz ve çakışmaya sebep olacak bir durumdur. Jetpack kullanıyorsunuz sanırım ayrıca tam emin değilim. Daima tek cache eklentisi kullanılmalıdır.
Üstelik hosting lokasyonu Amerika. Ürünlerden anladığım kadarı ile Türkiye hedefli siteniz. Bu durumda ya Avrupa ya da Türkiye lokasyon hosting seçmelisiniz. Amerika ciddi fark yaratır.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim Yılmaz Bey.Önerdiğiniz gibi logo düzenlemesi yaptım ve Jetpack+Autoptimize eklentilerini kaldırdım.Sunucu değişikliği zaten düşünmekteydim.Önerebileceğiniz bir hosting ve paket var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
mamo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Reklam ve danışmanlık
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün resimleri optimizilla dan optimize ederek yükleyin ciddi manada bir site açılış hızı göreceksiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Resimler zaten optimize edilmiş haldeler.Sunucumda gereksiz bir CPU artışı farkettim bu nedenle hosting değiştirmeyi düşünüyorum.Hosting şirketi VPS/VDS önerdi ama şuan için gereksiz olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Yılmaz Bey en yakın zamanda transferi sağlayacağım.Peki bu VDS/VPS için ne düşünüyorsunuz? Şuan için sizce gerekli midir?
1 kişi bu mesajı beğendi.