google page speed analiz yaptiginizda zaten google otomatik size SIKISTIRILMIS dosyalari indirmeye sunuyor dosyalarinizi indiriyorsunuz ftp ile yüklüyorsunuz
Bu söylediğiniz doğrudur fakat eski yedeklerinizi almayı unutmayınız.
Otomatik sıkıştırmalar, *.js içerisindeki kodları yorumlamadıkları için problem çıkartabiliyor. Bazı durumlarda bunu manuel yapmak zorunda kalabiliyorsunuz.
Ek olarak, *.js dosyalarınızı sıkıştırsanız dahi, sayfanın üst kısmında çağırmaya devam ettiğiniz sürece bu uyarıyı alacaksınızdır.
Otomatik sıkıştırmalar, *.js içerisindeki kodları yorumlamadıkları için problem çıkartabiliyor. Bazı durumlarda bunu manuel yapmak zorunda kalabiliyorsunuz.
Ek olarak, *.js dosyalarınızı sıkıştırsanız dahi, sayfanın üst kısmında çağırmaya devam ettiğiniz sürece bu uyarıyı alacaksınızdır.
bunlari biliyorum kardesim uyarin icin yinede tesekkürler js dosyalarinizi sitenin alt kismina almaniz gerekiyor arkadasin dedigi gibi kalin saglicakla
>
» Blog Archive
if (eregi("BlackBerry", $agent)) {?>
header.php dosyam bu. Burada bahesedilen dosyaların çağrıldığını göremedim.
"Sayfanızda oluşturmayı engelleyen 2 tane komut dosyası ve 2 tane CSS kaynağı var. Bu durum, sayfanızın oluşturulmasında gecikmeye neden oluyor."
dedikleri bu çağırmalar header.php içinde değil. Yada ben bulamadım. Kusura bakmayın bunları yavas yavas öğreneceğiz.