-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Sitemin taşınması gerek. Vps aldım. Şimdi cpaneli yüklüyorum ben. Daha doğrusu taşıma işlemi için bir kez denedim fakat halledemedim. Yedek aldığım Giriş dizini upload etmeye çalıştım fakat hata veriyordu. Bende filezilla den yedek aldığım public_hmtl dosyalarını atayım dedim. Ondan sonra ise cpanelden aldığım database yedeğini geri yükledim. Sonra site açılmadı. Bende wp-config.php i açtım ve database bilgileri doğru mu diye kontrol ettim. Fakat database şifremi bilmiyorum o yüzden doğru mu yanlış mı diye kontrol edemedim. Bu arada database yedeğini phpmyadminden aldım fakat yeni sunucudaki phpmyadmine yükleyemedim. Hata vermişti. Bende acaba database geri yüklemesinde hata yaptım diye düşündüm. Sonra tabi database şifremi putty den bulmaya çalıştım ve en sonunda baktım mysql çalışmıyor. Çevrimdışı mod filan diyordu. En sonunda sinirlendim sunucu resetledim. Ve şuan tekrar sıfırdan yüklüyorum.
Bana yardım edecek bi arkadaş var mı? Eminim bilen insan için kolay bir işlemdir fakat ben yapamıyorum bir türlü... Çok acil çözmem lazım çünkü sitem açık değil şuan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
skype adresim : host1tl ekleyin yardımcı olalım hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Cpanelin sorunsuz yüklendiğinden eminseniz, servislerin çalışmaması için hiçbir neden yok. service mysqld status yazdiginiz zaman aldiginiz cikti nedir?
/scripts/restartsrv mysql
yada
service mysqld restart
komutla mysql serveri restartlamayi denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
migration izin verilmiyor bu arada arkadaşlar. Oradan denemeye çalıştım ama diğer taraftan bağlantı gelmiyor.