-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam, sitemi bir başka sunucuya taşıdım fakat herşeyi düzenli yapmama ragmen site adresini yazdığım zaman yine wordpress kurulum dosyası çıkıyor. bir başka sitemi taşıdım aynı yöntem ile hiç bir sorunla karşılaşmadım.
db manager denedim, wp_ ön eki değiştirdim yine olmadı bu sorunu yaşıyan varmı daha önce, çözüm önerisi bekliyorum. tşkler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
wp-config.php dosyasını ayarlamanız lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aynen arkadaşın dediği gibi wp-config.php dosyasındaki ayarları güncellemeniz lazım. Daha doğrusu wp-config.php'deki ayarları yeni hostinginizin panelindeki veritabanına eklemeniz ve yetkilendirmeniz lazım.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar saolun ama hepsini yaptım, dediğim gibi böyle bir sorun çıkınca başka sitemi taşıdım fakat hiç bir sorun olmadan site açıldı ama asıl sitemi taşımak isteyince wordpress install çıkıyor yeniden. Anlamış değilim db ve user hepsini ayarladım, hata bu şekilde " You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first. " aynen bu hatayı google'de aradım denilenleri yaptım fakat yine sonuç alamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
marco41 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar saolun ama hepsini yaptım, dediğim gibi böyle bir sorun çıkınca başka sitemi taşıdım fakat hiç bir sorun olmadan site açıldı ama asıl sitemi taşımak isteyince wordpress install çıkıyor yeniden. Anlamış değilim db ve user hepsini ayarladım, hata bu şekilde " You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first. " aynen bu hatayı google'de aradım denilenleri yaptım fakat yine sonuç alamadım.
Eski web panelinizden aldığınız veritabanı yedeğini yeni sunucuya yükleyin.veritabanı kullanıcısı için tüm izinleri verin daha sonra wp-config dosyanızı yapılandırın sorunun çözülmesi gerekir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
O zaman wordpress kurulumuna devam edin bir deneyin dbye bağlanabiliyor musunuz bu şekilde anlarsınız :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam eğer sql ve xml yedeklerini aldıysanız install sayfasını kurup xml'i direkt upload edebilirsiniz, yedeklerini almadıysanız sıkıntı yaşarsınız.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Geçen bir arkadaş benden hızlı davranıp arapça kurmaya çalışmıştı :) Sitenin sakin bir anında yeniden denicem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-