lostyazilim
tr.link

sitem error log hataları yüzünden kapanıyor

3 Mesajlar 595 Okunma
lstbozum
tr.link

dargman69 dargman69 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 1300
  • Beğeniler 262 / 261
  • Ticaret 35, (%100)
arkadaşlar sitem error log hataları yüzünden kapanıyor. az önce yine kapanmış hosta ulaştım. errog log hatasından kaynak kullanımı 20gb aşmış. ancak sitenin görüntüsünden bir hata bulumıyorum. bu error log hatası nerden geliyor. lütfen biri bana yardım etsin. kafayı yedim bugünden beri X:(((

skype safak_415@hotmail.com

wmaraci
reklam

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Sitende hatalı php kodlarından dolayı errorlog kayıtları oluşmuş ve bu dosyanın boyutu 20 gb'lık bir değere ulaşmış.

Bu dosya gereksizdir. Gönül rahatlığıyla silebilirsiniz.

Ancak hatalı olan kısmı düzeltmezseniz o dosya tekrar oluşacak ve tekrardan şişecektir.

Siz öncelikle bu dosyayı silin. Yeniden oluşunca dosyayı açın ve hata kayıtlarından yola çıkarak hatayı düzeltin.

.

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Çözüm basit. ıThemes better securtiy eklentisi mi kullanıyorsunuz? yada başka bir güvenlik eklentisi? Phpmyadmin kısmından wordpress sitenizin yüklü olduğu veritabanına girin öncelikle itsec_lockouts tablonuza girin ve banlanan ip'inizi silin banınızı kaldırın daha sonra itsec_log tablosuna girin ve hangi url'ler yüzünden sizi banladığını gözlemleyin. Zannedersem header.php sayfanızda sitenizede olmayan bir uygulamanın php çağrısı yapılıyor bulamayıncada sürekli 404 hatası veriyor. 404 hatalarının çoğalmasıda error log hatalarına yol açıyor dolayısı ile.

Eğer çözümü yapamazsanız wpmavi.com üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Çözümde yardımcı olurum. ( 10 tl) ücret karşılığında

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al