Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam sen şifreni kaptırmışsın yada host firmanın yaptığı bir adilik.Başka ihtimal veremiyorum ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu konu 2010 yılına ait üzerine bir sürü güncelleme oldu
isfikirleri-girisimcilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Harita Müh.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben çok bilgili degilim kardeşim bu konularda,
okudum ve faydası olur diye buraya iliştirdim.
.htacces deki kodlar için bilen bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim.
diğer wp sitemde sadece begin wordpress başlıgındakı kodlar var.
AkrepAdam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar...
Bu site hackleme olayları wordpress ile alakalı bir durum degildir. Ne yazıkkı hosting firmaları shell acıklarını pek umursamıyor durumdalar. Sizin Hacklenme olayınız sizle alakalı bir durumda degildir. sonucta ftp baglantısı ile dosyalar silinmiş. sitenizin bulunduğu servera c99 gibi shell dosyaları atılmış olası yüksek bir ihtimaldir. bu c99 gibi shell dosyalarınıda servera joomlada bulunan acıkları kullanarak sokabiliyorlar. c99 ile giriş yapıldıkdan sonra server üzrinde bulunan tüm sitelerinin dosyalarına mysql hesaplarına müdahale edilebilir. Bu açık oscommerce scriptlerdede mevcuttur. Zaten oscommerce sciprtti başlı başına açıktır. Host firmanızla irtibata geçip shell dosyasını bulup silmelerini ve ayrıca shell kullanarak dosya çalıştırmayı engellemelerini tavsiye edebilirsiniz. Sizin yapacağınız ise veritabanınızın şifresini ve kullanıcı adını degiştirerek bu kullanıcı adı ve şifreyide wp-config.php dosyasına ekleyerek yeniden kurmaktır. Ayrıca sizin söz ettiğiniz wp-admin klasorunu şifreleme olayında ne yazıkki wp-login.php dosyasıda dogrudan etkilenmekte ve kullanıcılarınızada bu şifreyi vermek durumundasınız. Kolay Gelsin