-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tercüman
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hayırlı akşamlar Arkadaşlar,
4 5 gün önce hosting'e yanlış isim kaydın dolayı sitem kökten sıfırlandı. Hiçbir verinin kaydı da bulunmadığı için bir çözüm de bulamadım. Bari baştan başlayayım dedim, bu sefer de 404 hatalarından geçilmiyor. Ne kadar webmaster tools da silinmeleri için istekte de bulunsam da ertesi gün aynı hatalar kaldırılmamış şeklide devam etmektedir. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Her ikisi de olur. Hani madem tamamen silindiyse o zaman komple indexlerinden de kurtulmak istiyorum. Çünkü bu sefer kopya içerik varmış gibi gözüküyor .
Şimdiden teşekkür ederim.
kubsen.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Silinme kaydı biraz uzun sürebilir, verilerinizi kaybettiyseniz bunun geri dönüşü yok maalesef. Bir ihtimal sunucu yetkilisiyle görüşün aylık / haftalık yedek ellerinde tutuyolarsa ki hiç sanmıyorum alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tercüman
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Kendiliğinden silinir mi diyorsunuz hocam tüm indeksler. Benim de istediğim o zaten, hepsinden kurtulup baştan başlamak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Permalink finder eklentisini kur 404 sayfalarını o sayfaya en yakın konuya 301 ile yönlendiriyor biraz dursun bir kac hafta icinde de kaldırırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tercüman
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hocam baştan komple silmeliyim neden diye sorarsanız adsense tarayıp indexlerin 404 hatası verdiğinde reklama izni vermiyor bu sefer o yüzden komple silmem lazım.
@SerkanB en yakın konu diye bir şey kalmadı, decor üzerineydi şimdi bambaşka bir alana yöneldim. :)
Ek Olarak: Başka önerisi olan ?