-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam anasayfada tonla görsel var, anasayfanın hızını baz almayın. WebP Converter for Media eklentisini kurun, tüm fotoğrafları webp'ye çevirin. Largest Contentful Paint sıkıntılı görünüyor, o sayfayı aşağıya kaydırın, detayları olacak lcp'nin. O bölümde verdiği kısmı ön yüklemeye çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ağır siteler de hostu değiştirin. Aynı durum ben de de var hiç bir optimasyon yapmadan site 30 ile 1 dk arasın da açılıyor aws den hesap açıp denedim 1-2 sn yeni için de açıldı arkadaşa denettir dim hemen açılmış aws test etmenizi öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amazon aynen 1 yıllık hesap açılıyor 1 gb RAM ve işlemci veriyor ücretsiz olarak Almanya ve İngiltere ping leri güzel ülkemize göre ben Almanya bölgesine kurdum Şöyle seçeneklerin var linux vps kurup içerisine panel kura bilirsin bilgin var ise cpanel- pleks vs gibi paneller pleks kurar isen cpanel den fazla bir farkı yok devamlı olarak ücretsiz lisans ile devam ede bilirsin zaten hiç bilgin yok FTP yeter der isen ve panel ihtiyacın yok ise direk wp kurma eklentisi var debian üzerine kuruluyor sistem O şekil de de yürüye bilirsin sorunsuz şekilde ben panel ile uğraşmadım denemek için o şekilde kurdum sorunsuz şekilde kuruldu hızı görmek için de asıl sitenin klonunu alıp aktardım ve gayet de hızlı yakında sitemi komple aktaracağım açıkçası