lostyazilim
tr.link

Sitemde virus var çözemiyorum

32 Mesajlar 6.799 Okunma
lstbozum
tr.link

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Hocam ben format attım lisanslı eset antivirüs var pc tertemiz hatta hiçbir dosya yok içinde ama dün akşam yine bulaşmış. Önlem olarak ftp ve veritabanı şifresini değiştirdim, header php nin yazma iznini kapattım bakalım ne olacak. Google kara listeye almıştı 2. kez sitemi ama bildirimde bulundum bugün çıkarmışlar kara listeden.
Sürekli takip ediyorum bulaşmışmı diye hosta mail attım saolsunlar söylediklerine bebekler inanmaz neymiş hiç bir virüsü sağlıklı olarak tespit edebilecek bir virüs programı yokmuş dünyada. Şu işten bir kurtulayım direk reseller i değiştireceğim belkide host tan bulaştı nede olsa reseller in olduğu sunucuda onlarca başka site barınıyor. Umarım hızlıca çözeriz

Ek Olarak:

reis05 adlı üyeden alıntı

Ya kardeş orda problem yok o virüsü niye yaptıklarını nereye eklendiğini zaten biliyoruz bu konuda onları yazıldı çizildi.Çözümü arıyoruz format atmak o kadar basit değil

Şifreyi değiştirdik.Chmodlar 644 yaptık. Pcyi tarattık.Yapılabilecek çok şeyi yaptık virüs tekrar ekleniyor tekrar ekleniyor.

Hocam hostunuzu pm atarmısınız?

wmaraci
reklam

eyhabi eyhabi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 11 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
pm ye gerek yok :) natro. Tövbe bi daha. ucuz diye aldık. bi sunucuda 600 site var. ne oldugu belli değil çok yavaş

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al