-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
merhaba uzayhaberlerim.com benim sitem ama 2 aydır düzenli bir şekilde makale giriyorum 115 makale var şuanda ama gelen hit 20 30 sizce nedeni nedir.
uzayhaberlerim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
siten güzel içerik az. meraklıların az. 2 ayda 20-30 organik hiti küçümseme benc çok iyi. daha güncel içerik gir Ben senin yerinde olsam Marstan gelen fotolara bakarım sansanyon yaratacak birşey uydurur koyarım siteye. herkes öyle yapıyor. :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer yapmadıysanız siteniz için bir facebook sayfası oluşturun gönderilerinizi oradan paylaşmaya başlayın. Paylaştığınız gönderilere reklam vererek daha geniş kitleye ulaşırsınız ve sayfanız beğeni kazanmaya siteniz tıklanmaya başlar. Kendi kitlenizi oluşturduktan sonra da ilerlemeniz daha kolay olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
nasanın o kadar çok fotoğrafı varki mutlaka görürsün. adamlar oha marsta kocaman kaşık var deyip koskoca haber sitelerinde bire boy boy haberler yaptılar kardeşim. :/
Ben uzay haberleri yazıp haftada bir felan okuyorum ilgiliyim mesela. Youtubedn de boş kaldıkça bakıyorum. Bence youtube kanalı ile beraber çalış. Dünya üzerinde küçümsenmeyecek kadar ufo meraklıları var.