-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar dün akşam bilgisayara format attım ardından sitenin veritabanını yanlışlıkla siliverdim barındıran firma hiç ilgili değil her hafta yedek alıyorlar diye biliyorum ancak ne telefonuma cevap veriyorlar nede ticketlerime ticketlerimi direkt olarak kapatıyorular veritabanımda 55 tane büyük makale var ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam öyle şey mi olur firmayla mutlaka görüşün. Veritabanınızı kurtarmayı başarırsanız direk firmayı değiştirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eğer elinde daha önceleri yedeklediğin bir yedek yok ise sorununu host firman ile çözeceksin. Host firman sana yedeklerini vermiyor ise yüklemelerini talep et, siteni en son aldıkları yedeğe geri döndürsünler daha sonra sen manuel olarak el ile tekrar yedek al.
Eğer firman yedeği yüklemiyor ise yasal olarak dava açma hakkın mevcut. Onun dışında yazılarını google cache ile bulabilirsen o şekilde tek tek eklemek durumundasın, geçmiş olsun.
Sana ve diğer arkadaşlarıma tavsiyem her hafta düzenli yedek alın ve aldığınız yedekleri bilgisayarınızın dışında harici bir diske kaydedin + google drive gibi bulut depolama servislerine yedeklerinizi yükleyin, bu tarz durumlarda sıkıntı yaşamazsınız.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
recuva programı ile bilgisayarı formatlamadan önce ki dosyalarımı kurtarmaya çalıştım en son aldığım yaklaşık bir ay önce ki yedeği bulup yükledim sorunu çözen ben oldum sunucu firmadan cevap yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bence yanıt bile vermeye gerek duymayan bu firmadan bir an önce kurtulun.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kolayı var google ön bellekten 55 makaleyi hızlı bir şekilde alabilirsiniz
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Vakit kaybetmeden bir şekilde firmaya ulaşmaya çalışın yeni haftanın yedekleri yazılmasın üzerine geç kalmayın