lostyazilim
tr.link

siteyi kapatmadan tema çalışması ama kimse görmüyecek ?

30 Mesajlar 3.188 Okunma
lstbozum
tr.link

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

ilk dizin olan "public_html, public_ftp" olduğu yerde mi olması gerekiyor ? bulamadım kendim mi oluşturayım ?

cPanel (yada hosting yönetiminde hangi paneli kullanıyorsanız) üzerinden bir subdomain oluşturun. İşlem tamamlandığında public_html klasörünün içinde subdomain isminde bir klasör oluşturacaktır. Klasöre wordpress dosyalarını atıp subdomain.alanadi.com'a gidip WP'yi kurabilirsiniz. Tabii bu WP için ayrıca bir veritabanı oluşturmanız gerekir. (Farklı bir ön ek de kullanabilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur tartışılır)

Ayrıca; robots.txt sadece arama motorlarının okuyabileceği bir dosyadır. Yani alanadına erişiminiz/erişememeniz ile herhangi bir ilgisi olması mümkün değil.

wmaraci
reklam

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)
nasıl bir kendi sitenize wordpress kurdaysanız aynı şekilde subdomain'inizede kurmalısınız. aynı işlemleri tekrarlayın. aynı veritabanı yaratmalı ve wordpress dosyalarını subdomain klasörüne atmalısınız..

• Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Daha önce bu sorunla karşılaşan biri daha olmuş, public_html içerisindeki .htaccess'e DirectoryIndex index.html, subdomaindeki .htaccess'e DirectoryIndex index.php ekleyerek çözmüş.

Denemeye değer ;)

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

nasıl bir kendi sitenize wordpress kurdaysanız aynı şekilde subdomain'inizede kurmalısınız. aynı işlemleri tekrarlayın. aynı veritabanı yaratmalı ve wordpress dosyalarını subdomain klasörüne atmalısınız..

hocam hepsini yaptımda sundomain adresine girdiğimde Bu sayfa görüntülenemiyor diyor bi onu çözemedim geri kalan herşeyi nasıl yapılıcanı biliyorum

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
wmaraci

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

hocam hepsini yaptımda sundomain adresine girdiğimde Bu sayfa görüntülenemiyor diyor bi onu çözemedim geri kalan herşeyi nasıl yapılıcanı biliyorum

dostum demekki bir yerde yanlışlık var. En basitinden html'de index.html sayfası oluşturup
, oluşturduğun html sayfasını ftpden subdomainine atarak subdomain'i test edebilirsin.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Daha önce bu sorunla karşılaşan biri daha olmuş, public_html içerisindeki .htaccess'e DirectoryIndex index.html, subdomaindeki .htaccess'e DirectoryIndex index.php ekleyerek çözmüş.

Denemeye değer ;)

bununasıl yapıcam subdomain klasöru public_html içerinde değil yanında galiba açtıgımda içine klasör acıldı ama üzerine tıkladıgımda cpanel /public_html/test
domain diyor tıklayınca /test olarak açıyor kafam karıştı :(

Ek Olarak:

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

dostum demekki bir yerde yanlışlık var. En basitinden html'de index.html sayfası oluşturup
, oluşturduğun html sayfasını ftpden subdomainine atarak subdomain'i test edebilirsin.

subdomainde bi terslik var /public_html/test
domain olrak açtım üzerine tıkladıgımda /test adresine public_html yanına klasör açıp oraya gidiyor

hiç bir şekilde ulaşamıyorum

• Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

bununasıl yapıcam subdomain klasöru public_html içerinde değil yanında galiba açtıgımda içine klasör acıldı ama üzerine tıkladıgımda cpanel /public_html/test
domain diyor tıklayınca /test olarak açıyor kafam karıştı :(

Ek Olarak:

subdomainde bi terslik var /public_html/test
domain olrak açtım üzerine tıkladıgımda /test adresine public_html yanına klasör açıp oraya gidiyor

hiç bir şekilde ulaşamıyorum

Daha önce subdomainin kök dizinde oluştuğuna hiç şahit olmamıştım. Sanırım hosting sağlayıcınızla görüşmenizin vakti geldi. subdomain işini hallettikten sonra arama motorlarının izinleri çocuk oyuncağı ancak bu subdomain işi çözülmeli. Bunu da en iyi hositng sağlayıcınız becerir sanırım.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Daha önce subdomainin kök dizinde oluştuğuna hiç şahit olmamıştım. Sanırım hosting sağlayıcınızla görüşmenizin vakti geldi. subdomain işini hallettikten sonra arama motorlarının izinleri çocuk oyuncağı ancak bu subdomain işi çözülmeli. Bunu da en iyi hositng sağlayıcınız becerir sanırım.

az önce yazdım birazdan cevaplarlar garip bi durum subdomain açtığımda ana dizine klasör oluşturuyor ama alt alan adarı listesinde ana dizin yazmasına rağmen üstüne tıklayıp cpanel dosya yöneticine girdiğimde kök dizinde klasör açıyor ikisinde attığımda ulaşmam mümkun olmuyor...
http://test.muratdinc.com/
http://muratdinc.com/test/

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)

az önce yazdım birazdan cevaplarlar garip bi durum subdomain açtığımda ana dizine klasör oluşturuyor ama alt alan adarı listesinde ana dizin yazmasına rağmen üstüne tıklayıp cpanel dosya yöneticine girdiğimde kök dizinde klasör açıyor ikisinde attığımda ulaşmam mümkun olmuyor...
http://test.muratdinc.com/
http://muratdinc.com/test/

cPanel ile subdomain dosyasını test şeklinde ayarlayınız. Yapamazsanız, yardım ederiz.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

agg1401 adlı üyeden alıntı

cPanel ile subdomain dosyasını test şeklinde ayarlayınız. Yapamazsanız, yardım ederiz.

sorun çözüldü

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al