merhaba,
teknik terimini bilmiyorum o nedenle başlık tuhaf oldu kusura bakmayın..
joomla olan sitemi wp yapıcam, themeforestten tema alıcam pazartesi günü. yalnız şöyle bir durum var
1- temayı alıp Ana site (A Diyelim) yerine Yedek sitede (Y diyelim) kurup her şeyi hazırlayıp sonra A'ya taşımak mümkün ama karışık bu nedenle bu yöntemi tercih etmiyorum
2- A sitemde siteye giren herkese tek bir ekran gelsin ve orada " sitemiz yenilenmektedir ...... tarihinde yeni tasarım ve içerikle karşınızda olacak, e-posta / Facebook adresimiz" gibi bir şey karşılasın ama ben diğer taraftan siteyi yönetebileyim yani tema kurma sayfa menü oluşturma vs. yapabilmeliyim... bu nasıl sağlanır diye hosting firmasına sordum bana index dosyasına yükleme yapın dedi kestirip attı bundan dolayı sorularım var size;
2.1- böyle bir şey mümkün mü mümkünse index dosyasına yükleyeceğim şyi nereden bulabilirim?
2.2- herkes yapım sayfasını görecek peki ben üzerinde çalıştığım sayfayı nasıl görücem bunu nasıl ayrıştırıyoruz?
2.3- ilk yönteme göre bunu tercih etmek istedim, benim bilmediğim sizin bildiğiniz bir zararı vs. var mı?
teşekkürler,