-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar Wordpress kurulu teknolojikguru . com sitemde xml sitemap hatası var fakat sebebini araştırmama rağmen çözemedim. Sizce sorun ne olabilir. XML sitemap linki:
http://teknolojikguru.com/sitemap_index.xml
Eminim çözüm çok basit bir şey fakat bulamadım ve eminim bu sorunla içinizde bir çok kişi karşılaşmıştır.
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2. satırda hata gözüküyor, kullandığınız eklentiyle alakalı bir durum gibi. Sonradan mı oldu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sonradan oldu hocam, functions.php ile bir işlem yapmıştım site patlamıştı sonra düzelttim fakat o gün bugündür böyle. Nasıl çözebilirim bunu hocam ?
Aynı şekilde www . teknolojikguru.com/rss yazıncada sonuç aynı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hayır hocam denemedim fakat site patlayabilir diye korkuyorum. Farklı bir işlem için functions.php'yi editlemiştim ve editlemeden öncede yedeğini almıştım olası bir hataya karşı sonra tasarım bozuldu ve yedeğini attığımda site komple açılmıyordu beyaz sayfa çıkıyordu zor kurtarabildim. Skype üzerinden yada teamviewer üzerinden halledebilir miyiz hocam yardımcı olur musunuz acaba
Ek Olarak: Arkadaşlar konu günceldir hala bir çözüme kavuşamadım lütfen yardım edin
Ek Olarak: Arkadaşlar bu hatayı nasıl çözebilirim ? www . teknolojikguru.com/sitemap_index.xml neden bu şekilde patlamış durumda saatlerdir çözemiyorum bu sorunu, türkçe hiç bir yerde döküman yok konuyla ilgili..
This page contains the following errors:
error on line 2 at column 6: XML declaration allowed only at the start of the document
Below is a rendering of the page up to the first error.
Ek Olarak: Arkadaşlar baya çırpınıyorum yardım için, hiç mi kimsenin başına gelmedi bu durum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yabancı kaynaklardan biraz göz attım . functions.php den dolayı kaynaklanan bir sorun olduğunu söylüyorlar yada bir SEO eklentisi kullanıyosan ondan dolayı olabilir. Veri yedekledikten sonra eklenti ayarlarını varsayınlana çevir functions.php dosyasınında orjinalini upload et bakalım ne olucak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adaymuhendis.com Mühendis Adaylarının Buluşma Noktası.