-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar forumlarda genellikle spam yorumları engelleme yöntemi söylenmiş bu sıkıntıyı Akismet ile halledebiliyorum fakat spam üyeler için etkili bir yöntem bilen var mi ? captcha bir işe yaramıyor !
1 kişi bu mesajı beğendi.
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Captcha genellikle işe yarar hocam iyi bir captcha kullanırsanız sorunsuz engellersiniz. Eğer işe yaramıyorsa kullandığınız Captcha modülünün güvenilirliğini sorgulayın. WP mi kullanıyorsunuz ?
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam eğer eklenti kullanmazsanız hiç bir önlem almamış olursunuz en kötü önlem bile hiç önlem alınmamasından daha iyidir. SI CAPTCHA Anti-Spam var bunu kullanabilirsiniz ama önceden söyleyeyim genellikle temanızdaki bir açıktan faydalanır bu tür girişimlerde hackerlar yani captcha'yi daha önce kullandınız ama yine çözüm bulamadıysanız temanızı gözden geçirin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
wordpres mi kullanıyon eğer worpres kullanıyorsan
ayarlar/tartışma/Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı kutucuğundaki işareti kaldırısan spam yorumlardan kurtulmuş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar mobilim dediğim gibi yorumlar sıkıntı değil spam üyeler sıkıntı en kısa zamanda o eklentikerı ve yazıları inceleyeceğim . Önerilerinizi bekliyorum yine de özellikle üyelere karşı ne yapabilirim. Şimdilik üye kısmını kapattım bir günde 18 bine yakın spam üye girişi oldu. Temada ya da eklentide açık olduğunu düşünmüyorum hit arttıkça saldırı da artıyor