-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu gün Google Serach Console wp sitemde böyle bir hata olduğunu söylüyor hata linkine tıkladığımda karşıma beyaz bir sayfa çıkıyor google bu sayfaya ulaşamadığı için bu hata arkadaşlar bunun çöüzümü nedir hata linki tema ismi tema linkine tıklandığında beyaz ekran çıkıyor normalde site aktif bu hata nasıl düzelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
5xx hataları sunucu taraflı hata kodlarını içerir.Web sitenizin barınmış olduğu sunucuyu kontrol edin ve hata saporunda gösterilen sayfaları test edin.Test işlemi sonrasında Google Search Console üzerinden düzeltme işlemi uygulayabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bende de aynı sorun olmaya başladı.
Blogspot kullanıyorum, bazı sayfalarımda alıyorum bazılarında ise almıyor. Anlam veremedim. Bir ara blogger'ın robots.txt ayarlarını tüm arama motorları tarasın şeklinde kod eklemiştim ama ondan mı yoksa başka birşeyden mi anlayamadım. çünkü o kodları kaldırıncada denedim yine aynı, farklı tarayıcıdan da denedim yine aynı, anlayamadım bu sorunu.
bazı sayfalarımda sorunsuz kabul ediyor, bazılarında yapmıyor. sayfaya eklediğim yazılar içerisinde bir kod hatası var mı diye kontrol ettim ama onu da görmerdim.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
konsol düzgün çalışmıyor bu aralar o yüzden sorun yok. blogger zaten google'un kendi sunucusu.
1 kişi bu mesajı beğendi.