lostyazilim
tr.link

Sunucu hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kesti

4 Mesajlar 572 Okunma
lstbozum
tr.link

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar temamızı yeni değiştirdik fakat konu başlığında belirttiğim gibi admin girişi yapmak istediğimde Sunucu hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kesti hatasını veriyor hemen hosting firmam ile iletişime geçip durumu anlattım bana
Web Sitelerinde yer alan resim sayısı arttıkça, sitenin toplam boyutu da artmakta, sitenin kaynak kodu oranı yazı oranına göre artmakta ve sitedeki sorgulama sayısı da artarak, sitenin hızını da doğrudan etkileyerek seo açısından zarar vermektedir. Sitenizde kullanılan resim sayısı olabildiğince azaltılmalı ve kullanılması gereken resimlerin boyutları küçültülmelidir. Resim sayısını ve dolayısıyla sorgulama sayısını azaltmanın en iyi yolu, resimlerde css sprite tekniğini kullanmaktır.

Sitelerde yer alan stil dosyaları, tema ve eklenti kaynaklı olabilmektedir. Ancak sorgu sayısının azaltılması ve stil dosyasının hızlı yüklenerek sitenin hızlanması için birden fazla stil dosyası tek bir dosyada birleştirilmelidir.

Javascript dosyaları, sitelerin yavaşlamasındaki en önemli faktörlerden biridir. Sitede barındırılan javascript dosyalarından kullanılmayanlar veya çok az kullanılanlar temizlenmelidir. Aynı zamanda js optimizer siteleri aracılığıyla, javascript dosyaları küçültülerek çalıştırılması kolaylaştırılmalıdır.

Sitede ne kadar dosya çalıştırılıyorsa, bunlardan her biri ayrı sorgu ile gerçekleştirilir. Sorgu sayısının yüksek olması sunucunun yavaş sonuç vermesine ve yüzlerce kullanıcı için aynı işlemi yapması sonucu kilitlenmesine bile sebep olabilmektedir. Bu sebeple bir sitedeki sorgu sayısı 20 olacak şekilde optimize edilmelidir.

Bir sitenin Html boyutu, sitenin toplam kaynak kodu yoğunluğunu vermektedir. Bu büyüklük ne kadar az olursa site kodlaması o kadar temiz kabul edilmiş olur. Sitenin hızlanmasındaki diğer bir faktördür. Bir sitede html boyutu 32 KBı geçmemelidir. Websayfanız incelendiğinde anasayfanızın 2.5 MB boyutunda olduğu görülmektedir. Dolayısıyla probleminiz bununla ilgilidir.

Tasarımınızdaki CSS , Javascript ve websayfanızın yüklenme süresine etki eden diğer bağlantıları aşağıdaki adresten görebilirsiniz. Lütfen kontrol ediniz.

https://tools.pingdom.com/#!/c3bDJE/korkuseansi.org

Dedi bende baktığımda

anasayfanın 15 mb olduğunu gördüm 120 sorgu ile çalışıyormuş js optimizer eklentisini falan kurdum ama işe yaramadı ne yapabilirim yardım edermisiniz !

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
wmaraci
reklam

ByDost ByDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdeveloper
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 19 / 87
  • Ticaret 0, (%0)
Doğru demiş. SQL sorgusunu azaltman gerek. 15.7 MB sadece tek bir sayfanın boyutu :) GZip sıkıştırması yapmış mıydın?

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
yok yapmadım ne yapmam gerek şimdii

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

ByDost ByDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdeveloper
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 19 / 87
  • Ticaret 0, (%0)
Gzip modun kapalı senin. Gzip modunu aç. wordpress chache eklentisi kullan. Resimleri optimize etmen gerekecek.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al